Meyve ve sebzelerin meyve suyu verilmesi size çeşitli sağlık yararları sağlar, ancak kırmızı soğan, birçok insanın meyve suyu alımı konusunda düşündüğü ilk sebze değildir. Bu tür meyve suyunun nefesini koklatacağını düşünebilirsiniz, ancak tuzlu tatlı suyunun birçok tıbbi etkisi vardır. Önce doktorunuza danışmadan herhangi bir tıbbi durum için tedavi olarak kırmızı soğan suyu içmeyin.
Mide Kasları
Diyetinize kırmızı soğan suyunun dahil edilmesi mide sorunlarına yardımcı olabilir. "Toksikoloji" dergisinin Kasım 2009 sayısında yayınlanan bir araştırma, soğan suyunun laboratuvar testlerine dayanarak karın kaslarını gevşettiğini gösteriyor. Bu bulguları doğrulamak için daha fazla hayvan ve insan çalışmasına ihtiyaç vardır, ancak bu meyve suyu uygulamaları, şımarık yiyecek veya stresin neden olduğu mide kramplarının ve diğer koşulların tedavisini içerir.
Katarakt
Ulaştığınız zaman Amerikan Oftalmoloji Akademisi'ne göre, 80. doğum gününüzde katarakt geçirmiş olmanız muhtemeldir - tüm Amerikalıların yüzde 50'si bu dönüm noktası doğum gününe ulaştıklarında göz üzerinde bu film tabakasını geliştirir. Kırmızı soğan suyunun içilmesi bu durumun önlenmesine yardımcı olabilir. " nin Mayıs-Haziran 2009 sayısında yer alan araştırmalar, soğan suyunun, hayvan modellerinde bazı katarakt türlerinin oluşumunu önlediğini gösteriyor. İnsan çalışmaları bu bulgunun laboratuar hayvanlarının ötesinde geçerli olup olmadığını doğrulamalıdır.
Kanser
Kırmızı soğanları sıkmak bazı kanser türleri için riskinizi etkileyebilir. “Gastroenteroloji” nin Temmuz 2011 sayısında mevcut olan kanıtlar, soğanlarda yüksek oranda diyet tüketmenin, ABD'de her yıl 10.000 kişiyi öldüren mide kanseri olarak da bilinen ve her yıl ABD'de 10.000 kişiyi öldüren şansınızı azaltabileceğini gösteriyor. Kanser Enstitüsü. Meyve Suyu Somunu web sitesi, kırmızı soğan suyunun göğüs, kolon ve özofagus kanserlerini de önleyebileceğini gösteriyor.
Alerjiler
Kırmızı soğan suyunun içilmesi, bu içecekteki quercetin kaynaklı alerji saldırılarının azaltılmasına yardımcı olabilir. "Biyolojik Düzenleyiciler ve Homeostatik Ajanlar Dergisi" nin Temmuz-Aralık 2006 sayısındaki araştırma, bir flavonol olan quercetin'in histamin ve alerjik reaksiyonlara katkıda bulunan diğer hücre salgılarını inhibe ettiğini gösterir. Bu çalışma laboratuar ortamında yapıldığı için daha fazla hayvan ve insan araştırması yapılması gerekiyor.