|  | Sağlığı ve Hastalıkları >  | diyet Beslenme | beslenme
Sağlığı ve Hastalıkları

Sizin Diyet Ne Kadar Protein ihtiyacınız var mı

? Önemli bir makrobesin değerlendirdiğimizde , protein iyi bir sağlık için çok önemlidir, insan vücudunun , yüzde 75'ini oluşturuyor . İnsan vücudu normal büyüme işlevlerini yerine ve kas kütlesini korumak için uygun bir protein miktarı gerektirir. Protein Nedir ?

Protein ,vücuduntemel yapı taşlarından biri , 22 amino asitlik bir zincir oluşur . Sindirim, kas hareketleri ve bağ yapısı gibivücudun düzgün böylece çeşitli işlevleri yerine bütün bunlar protein birçok türleri vardır .
Ne Kadar Protein ihtiyacınız var mı ?

tek bir gerektiren protein miktarı, onun vücut büyüklüğü , cinsiyet, yaş ve aktivite seviyesine dayanmaktadır. Ulusal Bilimler Akademisi'ne göre , günlük protein tüketimi bireyin kalori 10-35 yüzde yapmalıdır . Genel olarak , yetişkin bir erkek , 60 ve günde 70 gr arasında tüketmek gerekir , ve bir yetişkin dişi günde 50 gr tüketmek gerekir .Diyet
Protein

proteinÖnerilen Diyet Ödeneği günde iki ya da üç porsiyon . Protein, çeşitli yiyecek ve içecekler bulunabilir . Ağırlıklı olarak et, tavuk ve balık gibi hayvansal kaynaklı gıda , kabul , protein ayrıca yumurta , süt ürünleri , fasulye ve fındık bulunabilir .
Egzersiz ve Protein
İnsanlar diyetlerine daha fazla protein tüketmek gerekir . RDA onların fiziksel aktiviteninyoğunluğuna bağlı olarak , günde 10 ila 20 gr kadar protein alımını artırmak önerir .
Yetersiz Protein

bireyler yoksa protein yeterli miktarda tüketmek ,vücudun kendi ihtiyaçları için kendi kas ayırır . Zamanla , bu doğrudanvücudu etkileyebilir vekaslar , bağışıklık sistemi arızaları , kalp ve solunum sorunları halsizlik neden . Yüksek Protein

Bireylerin
Tehlikeleri kim çok fazla protein tüketmek , altı ay veya daha fazla bir süre içinde sürekli üzerinde 100 gr , onların böbrekler ve koroner kalp hastalığı riski ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri sağlık
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: [email protected]