Böbrek hastalığı olması, hayat sigortası yaptırmayı zorlaştırsa da, imkansız hale getirmez. Bir grup planı için işvereninize danışın, ancak bu mümkün değilse, sizi böbrek hastalığında bile kabul edecek bir şirket bulun. Neyse ki, tıbbi sorular veya sınavlar olmadan garantili kapsama alanı sunan şirketler var. Bu planlar, durumunuza bağlı olarak kullanabileceğiniz her şey olabilir.
Çalıştığınız şirketin hayat sigortası sağlayıp sağlamadığını belirleyin. Grup yardımları için hak kazanmak genellikle daha kolaydır, bu nedenle başlangıçta en iyi seçenek bu olabilir.
"Kademeli sosyal yardım sigortası" sunan şirketlere bakın. Bu tür bir sigorta muayenesi gerektirmez; ancak, böbrek hastalığınız olduğu gerçeğini açıklamanız gerekebilir. Bu tür bir sigortanın dezavantajı, ilk bir ila üç yıl içinde ödeme yapmamasıdır.
Tüm başvuruları hazırlayın ve poliçe için gerekli olan her şeyi sağlayın. Başvurunuz sigortalamaya gönderildikten sonra ek bilgi sağlamanız gerekebilir. Şirketin neye ihtiyaç duyduğundan emin olun ve bir kerede her şeyi gönderin. Bu çok zaman kazandıracaktır.
Sigorta şirketinizden istenirse tıbbi bir muayene yaptırın. Düzenli doktorunuza gitmelisiniz, çünkü geçmişinize aşina olduğu için sağlığınız hakkında daha fazla bilgi edinebilir.
Doktorunuza doğrudan sigorta şirketi ile iletişim kurmaya istekli olup olmadığını sorun. sigorta şirketinizin departmanı. Tıp muayenesinde olduğu gibi, durumunuz ve sağlığınız hakkında daha fazla bilgi edinebilir.
Sigorta primlerini ödeyin. Bunlar politikanın yürürlüğe girmesi ve etkin kalması için gerekli olacaktır.
İpucu
Alışverişe çıkın. Politikalar, farklı şirketler tarafından büyük ölçüde değişecektir. Kararınızı vermeden önce nelerin uygun olduğunu görmeniz sizin için faydalı olacaktır.
Uyarılar
Hayat sigortası başvurunuzda yatmayınız. Sözleşmeyi geçersiz kılacak ve yararlanıcılarınızın herhangi bir ödeme almalarını engelleyecektir.
Gerekenler
Tıbbi kayıtlar