|  | Sağlığı ve Hastalıkları >  | alternatif Tıp | Otlar Alternatif Tıp
Sağlığı ve Hastalıkları

İnsülin Direnci için otlar

Şifalı otlar beslenme , şifacılar , ve çeşitli tıbbi koşulları tedavi etmek için her türlü doktorlar tarafından kullanılmaktadır . Otlar ile tedaviye olumlu yanıt verebilir bir koşul insülin direncidir . İnsülin direnci, insülininetkinliğini, glikoz işlem kontrol etmek için vücut tarafından salınan hormon , azaltılmış olduğu bir durumdur. Insülin direnci , obezite , egzersiz, yüksek kan basıncı, erişkin başlangıçlı diyabet ve sigara eksikliği (ancak bunlarla sınırlı değildir) de dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlı olabilir . İnsülin Direnci

insülin direnci olan kişilerde ,vücudun insülin yeterli miktarda üretiyor , fakatkas, yağ ve karaciğer hücreleri etkin enerji glikoz dönüştürmek için kullanıyor değildir . Sonuç olarak , vücutlarını hücrelerinde serbest glikoz yardımcı olmak için daha fazla insülin gerekir. Pankreas , insülin üretenbir organ , insülin düzeylerinde artışa üreterek overcompensates . Bununla birlikte , vücut etkili bu insülin kullanımı mümkün değildir ve sonuç genellikle erişkin başlangıçlı diyabet yol açan kan , glikoz ve insülin hem de aşırı seviyeleridir. Diğer belirtiler zorluk düzenleyen vücut ağırlığı , yüksek kan basıncı ve yüksek kolesterol içerir .
İnsülin Direnci

İnsülin direnci için
Tedaviiyi müdahalelerin bir kombinasyonu ile tedavi edilir sonuçlar . Artan egzersiz , sağlıklı bir diyet ve sigarayı bırakma , tümvücut insülin üretimi ve kullanımını düzenleyen yardımcı olmak için tavsiye edilir . Ayrıca ,koşulu ile bu bazen onları kilo ve kompleks karbonhidratlar sürü lif oranı yüksek diyetler yemek için tavsiye edilir .

Bitkiler , şifalı mutfak ya da için kullanılan herhangi bir bitki olarak tanımlanır yardımcı ilaçlar reçete edilir duyusal amaçlar . Pişirme kullanılan en otlar yeşil bitkiler ve yaprakları vardır . Şifa ve sağlık bitki kullanımı yaygın olsa da , bu kullanımlarda , " ot " tanımı özelliklerini veya faydaları şifa etmiş sayılırlar en doğal maddeler içerecek şekilde genişletir . Otlar da insülin direncitedavisinde kullanılmaktadır .

Koşulu ile etkilenen kişiler bazen glucomannan ,konjak kökünden türetilmiş bir lif almak için tavsiye edilir . Glucomannan şeker emilimini yavaşlatarak kan şekerini dengelemek için yardımcı olurmide,boşalmasını yavaşlatır .

Tarçın kurutulmuş ve öğütülmüş veya aroma ve demleme için küçük " sopa " şeklinde yapılırtarçın ağacının kabuğudur . Birçok farklı yemekler için bir tatlandırıcı olmasının yanı sıra , tarçın da insülin direnci tedavisinde kullanılır. Kullanıcılar, kapsül veya toz formunda tarçın yutar . Tiroid Network MaryShomon göre , tarçın kan şekeri seviyelerini azaltmak ve insülin direnci olan yardım , insülin doğal üretimini artırmak için kanıtlanmıştır . Bütünsel Online göre


, düzenlemeye yardımcı olmak için kullanılan diğer bazı otlar vardır kan şekeri . Acı kavun , ya da balsam armut ,kabak ailesinin bir üyesi olan bir siğil , uzun bir meyvedir. Bu tropikal ve alt tropikal iklimlerde yetişir . Meyve bulunan üç farklı bileşikler, kan şekerini düşürmek için inanılmaktadır için, acı kavun özü tüketim için tabletler, kapsüller, tozlar, ve meyve suları için kullanılır.

Gymnema sylvestre Hindistan boyunca yetişen bir tırmanma bitkidir. Yaprakları iyileşmesinde bir çok kullanıma sahiptir ve ondan ekstrakt kan şekeri düşürücü ve iştah azaltıcı , insülin üretiminde yardımcı olduğu bulunmuştur .

Soğan ve sarımsak , kan şekeri düşürücü bir etkiye sahip olduğu gösterilmiştir. Özü ve bütün gıda formları Hem insulin direnci ile yardımcı olmak için kullanılır .

Asya ginsengözü, düşük kan şekeri insülin salınmasını geliştirmek ve insülin reseptörlerinin sayısını artırmak için gösterilmiştir .
insülin direncitedavisinde kullanılan

diğer otlar yaban mersini yaprağı ekstresi, çemen , gingko biloba , Kino'yu ve yaban mersini bulunmaktadır .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri sağlık
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: [email protected]