|  | Sağlığı ve Hastalıkları >  | diyet Beslenme | beslenme
Sağlığı ve Hastalıkları

Erken Beyin Büyümeye Beslenmenin Önemi

sağlıklı ve işleyen bir beyin daha hayatımızda daha önemli belki de bir şey yoktur . Beyin bize düşünmek ve bize gibi farklı bireyleri birbirinden ayıran , hissetmenizi sağlar , ve biyolojik fonksiyonları korur . Beyin Gelişimi

yayınlanan bir araştırmaya göre, " Çocukluk Hastalığı Arşivleri , "insan beyni erken ve hızlı bir şekilde gelişir . Beyin gelişimi yüzde yetmişi yaşamınilk yılısonunda tamamlanmıştır . Makale nedeniyle , bu hızlı büyümenin bu erken dönemlerinde beslenmeninönemini vurgulamaktadır.
Beslenme

2001 yılında " Amerikan Psikolog " yayınlanan bir makaleye göre, karşılanması için doğum sonrası çocukların beslenme ihtiyaçları için çok önemlidir. Beyin büyümesi ve doğru geliştirmek için diğer besinler arasında folik asit , demir ve vitamin, bağlıdır. Yetersiz beslenme sekteye beyin gelişimine neden olabilir .
Fiziksel Etkileri

yayınlanan bir araştırmaya göre, " Çocukluk Hastalığı Arşivleri , " yetersiz beslenen çocuklar daha küçük vardı baş çevreleri , daha az tartılır ve normal bir diyet ile çocuklara kıyasla daha kısa idi.
Ruhsal Etkileri

aynı çalışmada , yetersiz beslenen çocuklar çocuklara göre sürekli düşük IQ puanları görüntülenir kim normal bir diyet vardı .
Sınırlamalar

bilim adamlarının çoğu, beyin gelişimi için beslenmeninönemi ile kabul ederken , beyin gelişimialanında hala çok genç . 2001 yılında " Amerikan Psikolog " yayınlananmakaleye göre , bu bilgi eksikliği parçası oturup bunları gerektirdiğinden beyin araştırmacıları sorun 6 yaşından küçük çocuklarda fonksiyonel manyetik rezonans görüntüleri ( MRI ) alarak sahip olduğugerçeği ile ilgisi yoktur hala daha yarım saat . Ayrıca ,Gıda ve İlaç İdaresi ( FDA), bir radyoaktif izotopenjeksiyonu gerektirdiğinden araştırmacılar çocuklara gerçekleştirebilirsiniz pozitron emisyon tomografisimiktarını ( PET ) kısıtlar .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri sağlık
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: [email protected]