doktorunuza başvurun . Eğitimli bir doktoryaralanma teşhis veuygun tedavi belirleyecektir . Hasta yaşlı olduğu için , bazı durumlarda, ameliyat yapılamaz olur . Tam kontrol vepazı kas gücünü yeniden kazanmak için, ancak , cerrahi tedavi gereklidir.
2.
dirsek tarafından küçük bir kesi olun . Doktorunuz bazen belirli yaralanma veprosedüre bağlı olarak , iki kesiler yapacaktır . Önceden doktorunuz ile bu seçenekleri tartışın .
3
kemikyüzeyine küçük delikler delin . Cerrah inceyırtık tendon normal olarak bağlı olduğu , bu delikleri matkap olacaktır . Osteoporoz veya diğer kemik hastalıkları olan hastalar, doktoru ilecerrahitehlikesini tartışmak gerekir .
4.
kemiğekas yırtığı tendon dikiş veya metal ankraj kanca ile yerine sabitleyin . Bu yöntemler kas düzgün demirlemiş veyaralanma önce yaptığımız gibi iyi performans yeteneğine sahip olduğundan emin olun .
5. temiz ve bandaj , dikiş ilekesi kapatın
. Dikişler ve kas düzgün iyileşmek için izin ,kol genellikle sapan ve ayracı yerleştirilir . Kolun bu immobilizasyonuiyileşme sürecini hızlandırır .
6. rehabilitasyon başlayın
. Pazı hazır olduğunda doktorunuz tarafından sağlananrehabilitasyon egzersizleri yapın. Toparlanma genelde yavaş olduğundan , dikkatle doktorunuz tarafından belirtilentakvim izleyin. Kuvvet ve hareket aralığının tam iyileşme sabır ve sebat ile gerçekleştirilebilir .