| | Sağlığı ve Hastalıkları >  | Koşullar Tedaviler | Medikal Koşullar |

Sağlığı ve Hastalıkları

Karpal Tünel Sendromu Koruma

karpal tünel sinirler , kan damarları ve tendonlar ile kalabalıkbilek geçiyor dar bir geçittir . Karpal tünel sendromuel bileğinde bu alanda geçensinirleri sıkıştırır gereksiz yere ya da yaralı tendonların şişmesi neden olur . Ellerin tekrarlayan , şiddetli hareketlertendonlarınşişmesine neden olur. Bu , karıncalanma yanma vebilek ağrıları , uyuşma neden olur. Karpal tünel sendromu şiddetli vakalarda ağrıomuzkol ile ateş neden olabilir . Hasar Kontrolsüz bırakılırsa , daha sonra kalıcı kas ve sinir hasarı oluşabilir .

Olması gerektiği gibi çalışanvücudun dolaşım ve onarım sistemini tutun Shape kalmak . Nutritiously yiyin , yeterli uyku almak ve dinlenme . Düzenli egzersiz vesinirleri sıkıştırabilir aşırı vücut ağırlığı , kurtulmak . İdeal kilonuzun 10 kilo olan kilo tutmaya çalışın . Iyi dolaşımını teşvik etmek için sigarayı bırakmak. Güçlü , tekrarlayan , yüksek hızlı hareketlerinden kaçının. Görevleri yerine getirmek için gereken güç sadecedoğru miktarda uygulamak .
Vücut Pozisyonu

uyku pozisyonunun farkında ol. Başınızda veya yastık altında bükülmüş veya sıkışmış Bilekler sinir sıkışmasına neden olabilir . Yatak üzerinde düz bileklerini dinlenmek için kendinizi eğitmeye çalışın . Ellerinizi başınızın pervane etmeyin . Uyurken kendinizi eğitmeye yardımcı olmak için, bilek etrafında bir atel giyerler . Uyanık rahat bir pozisyonda vücudunuzun ve bileklerini devam ederken . Düz değil bükük duruş tutun. Önsezi üzerinde çalışın. Bilgisayar başında çalışırken , göz hizasındamonitörü tutmaya çalışın . Yazmanızbilek zorlanma veya eğmek zorunda kalmamakklavyeyi yeniden düzenleyin . Bu dirsek hizasında olmalı ve bileklerinizi Dirseklerinizi düz bir çizgide olmalıdır . Her şey ulaşılabilecek böylece iş istasyonu tutun. Basınç noktaları için izleyin. Bir masa ya da keskin kenarları bileklerinizi koymayınız.
Eklem ve kaslarda


Yorgunluk Tatili atınvücudun sinyal olduğunu size bir mola ya da hareketleri değiştirmek gerekir . Onlar yorgun hissetmeye başladığınızda ellerinizi silkeleyin . Kan dolaşımını artırmak için dolaşmak . Kollarınızı uzatın. Tekrarlayan hareketlerinetkisini azaltmak için her 20 ila 30 dakikada bir 1-2 dakika ara verin. Bir anda birkaç saatten fazlaaynı görevi yapıyor önlemek için işlerinizi döndürmek . Bu iş stresi azaltır ve karpal tünel sendromu için hastalık izni alarak üretim kayıplarını en aza indirir . Eğer rotasyon fırsatları sınırlı olan bir iş üzerinde çalışıyorsanız , o zaman bir rotasyon programı tesis hakkında danışmanı konuşmak .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com