| | Sağlığı ve Hastalıkları >  | diyet Beslenme | beslenme |

Sağlığı ve Hastalıkları

Magnezyuminsan vücudunda bulunan önemli bir besin öğesidir

Magnezyum Eksikliğinin Etkileri . Mineral , kan şekerini düzenleyen süreklikalp ritmini tutmak ve güçlü kemikler bakımı ilevücut yardımcı olur . Bazen , bir magnezyum eksikliğininetkileri gıda ve magnezyum takviyeleri ile düzeltme ihtiyacı vardır. Örneğinbeyin , kalp ve akciğerler gibi - müteahhitlik vekasları rahatlatıcıvücut fonksiyonları Fonksiyon

Magnezyum . Ek vücut fonksiyonları , vücut enerji taşınması , kalsiyum ve çinko düzeyleri düzenlenmesinde ve kemik yapısına katkıda bulunur .
Etkileri

magnezyum eksikliğininetkileri , hafif, orta ya da olabilir ağır . Bazı hafif semptomlar orta belirtiler hızlı kalp atışları ve kırılgan tırnaklar , ve şiddetli semptomlar karıncalanma ve uyuşma kas güçsüzlüğü değişir , uykusuzluk ve karışıklık vardır .

Magnezyum eksikliği alkolizm , böbrek hastalığı , yetersiz beslenme ve kötü kontrollü diyabet sayılabilir . Belirli bir nedeni tedavi planı kurabilir nitelikli bir sağlık kuruluşu tarafından teşhis edilebilir .
Tür takviyeleri gibi

Magnezyum tedavileri Uyarı potansiyel yan etkileri ve ilaç oluşturabilirsiniz kalp ve böbrek hastaları için etkileşimleri . Nitelikli sağlık kuruluşu magnezyum eksikliği tedavi izleyebilirsiniz . Şiddetli magnezyum eksikliği damar takviyesi gerekebilir .
Önleme /Çözüm

Gıda kaynakları diyet magnezyum sağlayabilir . Bu kaynaklar yeşil yapraklı sebzeler , tam tahıllar , fındık ve fasulye sayılabilir . Magnezyumönerilen günlük gereksinimleri yaş ve cinsiyete dayalı takip edilmelidir . Örneğin, yetişkin bir erkek 400-420 miligram günlük yelpazesine sahiptir .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com