| | Sağlığı ve Hastalıkları | diyet Beslenme | beslenme |

Sağlığı ve Hastalıkları

1931 yılında Dr Otto Warburg tıp içinNobel Ödülü verildi

2015/7/19
Nasıl Evde Oksijen Su olun . Eserleri kanser de dahil olmak üzere hastalıklar , oksijen açısından zengin bir ortamda gelişemezler gösterdi . Ek oksijen ile aşılanmış olan suvücudunoksijen içeriğini artırmak için harika bir yoldur . Oksijen infüzyon su tüketerek bağışıklık sisteminizi güçlendirmek ve vücudunuzun hastalığı defetmek mümkündür . Sen Su
ihtiyacınız olacak şeyler Osmosis Filtre Ters
veya Su Damıtık
35 % Food Grade Hidrojen Peroksit veya Su Canlandırıcı Daha Talimatları 1


göster
su Filtresi. Eğer suya oksijen veya diğer önemli besin eklemek öncesudan olumsuz bir şey çıkarmak için önemlidir . Klor suya bakterilerin en aza indirmek yardımcı olsa da , bu tüketim önce sudan çıkarılmalıdır. Bakteri, kimyasal ve parazitler musluk suyunda mevcut olduğu için Ek olarak, yine de mümkündür. Ters ozmoz veya distile su kullanarak, hemen hemen tüm safsızlıklar uzaklaştırılabilir.
2P 35'i gıda sınıfı bir hidrojen peroksit birkaç damla ya da bir suda Revitalizer su yoluyla çalıştırın. Hidrojen peroksit kullanılarak tüketim için uygun olantek peroksit olduğu için sadece yüzde 35 gıda sınıfı kullanmak için emin olun . Madison CavanaughOne Minute Cure su sekiz ons günde üç defa damla belirli sayıda kullanan bir protokol ayrıntıları. Damla sayısı, bir dizi hedef ulaşana kadar her gün artan ve daha sonra bir bakım seviyesine kadar tekrar azaltılır.

Su Canlandırıcı kullanarak sonra su sadece bir blender benzerRevitalizer dökülür ve üç ayarlardan biri seçilir. Su daha sonra ayar seçildi hangi bağlı 9 , 18 ya da 27 dakika boyunca işlenir .
3

bir bardağa dökün ve keyfini çıkarın . Revitalizer gelensuyun normal su gibi tadı olsa da ,hidrojen peroksit , su daha az keyifli olacaktır. Bu daha çok ağartma - benzeri bir rayiha sahip olma eğilimindedir. Bu sizi rahatsız ediyorsa o zaman sütlezzet gizlemek için suyerine kullanılabilir .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com