| | Sağlığı ve Hastalıkları | diyet Beslenme | beslenme |

Sağlığı ve Hastalıkları

1200 Kalori Diyet Menü

2014/5/13
İnsanlar çeşitli nedenlerle geniş bir yelpazede için onların kalori alımını kısıtlamak gerekebilir . Gibi nedenlerle kiloarzusu yanı sıra diyabet gibi ciddi bir hastalık tanısı sonrasında sağlığını kurtarmak içingereğini de içerebilir . 1200 kalori menü bu hedeflere ulaşmak yardımcı olabilir . İşte bu gereksinimi karşılamak bazı menüleri vardır . Kahvaltı

kahvaltı önemli bir öğündür . Uyku sırasında bir kaç saat için aç bırakılmış sonra kahvaltı gerçekleşir. Yarısında bir küçük muz kesim ile başlayın . Yağsız süt , bir fincan Cherrios bir ons tüketin . Başka bir mükemmel kahvaltı yaban mersini bir fincan dörtte üç , az yağlı granola , yağsız süt , bir fincan , ve hafif margarin yarım çorba kaşığı tereyağlı yarım tost kepekli çörek bir fincan bir dördüncü . Buzlu su veya bitki çayı ile yıkayın .
Öğle

Öğle öğleden sonra açlık ağrıları savmak ve daha kolaydiyet sopa yapmak için yenmelidir . Seçtiğinizlezzet fıstık ezmesi ve şekersiz jöle bir çorba kaşığı kepekli ekmek bir fıstık ezmesi sandviç yapmak . Yağsız süt , portakal ve üzüm domates bir fincan bir fincan tüketin . Alternatif yağsız hindi göğsü iki ons , az yağlı İsviçre peyniri ve kepekli ekmek , iki dilim yarım ons yapılmış bir hindi ve peynirli sandviç var . Yeşil yapraklı sebzeler bir fincan ve ışık soyunma bir tatlı kaşığından oluşan bir salata tüketin . Az yağlı yoğurt ve bu köpüklü su gibi hafif bir içecek sekiz ons ile servis yapın.
Akşam

Akşam en az üç saat yatmadan önce tüketilmesi gerekir dinlendirici bir uyku yardım yardımcı olmak amacıyla . Brokoli , bir fincan ve bu bezelye kabuklarının ve kırmızı biber gibi hafifçe buharda pişmiş karışık yeşillik bir bardak yiyin . Kalorisi azaltılmış soyunma bir çay kaşığı ilesalata servis yapın. Yağsız biftek beş gram kavrulmak . Bir orta boy patates pişirin. Fırınlanmış patates üzerine hafif margarin bir çay kaşığı gezdirilir . Buzlu su veya maden suyu ile tüketin . İkinci düşük kalorili akşam yemeği de oluşturmak kolaydır . Bir fincan ve brokoli , havuç , karnabahar , yeşil biber bir buçuk buhar . Izgara somon üç ons . Tarafında hizmet etmek cous cous bir fincan üçüncü kaynatın . Bir kepekli rulo ekleyin . Taze satın kavun bir fincan ile bitirin .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com