Bakımı Diş Temizleme hatta dişlerinpatlaması önce başlamalıdır . Küçük çocuklar yalnız kendi dişlerini temiz olamaz . Ebeveynler (yaş 0-3 ) çok küçükken onlar için bunu yapmak ve onlar büyüdüklerinde (yaşları 3 ila 6 ) olduğunda onlara yardım etmeye devam etmelidir . Senilk dişinbaşlangıcından önce bebeğinizin diş etlerini temizlemek başlamalıdır . Siz nazikçe bakterilerinbirikmesini önlemek için nemli bir bezlediş etlerini sürtünme yapabilirsiniz . Bebek henüz dişleri yoksa , diş macunu için gerek yoktur . 3yaşından sonra çocuklar günde iki kez kendi dişlerini fırçalayın .
Diş fırçaları ve diş macunu
küçük bir ağız için , küçük bir diş fırçası gerekiyor . Saç , tercihen, dişeti çizilmeye önlemek için yuvarlatılmış uçları olan esnek olmalıdır. Sendiş fırçası her üç ya da dört ayda bir değiştirmeniz gerekir . Bent veya aşınmış kıllar da yok temiz ve diş etlerine zarar verebilir . Çocuk diş macunu dişminesini güçlendirerek daha güçlü hale yardımcı olur florür içermelidir . Çocukların diş macunu yutmak eğilimindedir olarak fırçalama sırasında , bunları denetlemek gerekiyor . Büyük florür alımı dişlerde lekelere sebep olabilir.
Amerikan Diş Hekimleri Birliği tarafından ilk diş hekimi ziyareti için çocuklarını almak için anne önerirHekimi
İlk Ziyareti ilk doğum günü . Bu ilk ziyaret , bir diş sorunu ortaya bile öncediş hekimiçocuğun dişlerini incelemek için izin vermek için tasarlanmıştır . Düzenli diş check- up içinçocuğu alıp sorunların önlenmesi ya da küçük olduğu zaman bunların giderilmesi için gereklidir. Çocukların dişleri kez
Boşluk Önleme
, onlar duyarlıdır diş çürümesine . Anne sütü , bebek maması ve meyve suları gibi tüm dişlerini saldırır şeker içerir . Her ay çocuğunuzun dişlerini kontrol ve noktalar veya dişlerde meydana gelebilir mat beyaz çizgiler dikkat gerekir . Dişlerin renginin koyulaşması da diş çürümesi bir işaretidir . Eğer bu belirtilerden herhangi birini gözlemlemek , derhal diş hekiminize gidin. Erken çocukluk boşluklar derhal tedavi edilmesi gerekir, aksi takdirde , enfeksiyonlara yol açabilir . Boşluk korunma yöntemleri düzenli fırçalama ve şekeralımını sınırlama içerir .