| | Sağlığı ve Hastalıkları | diyet Beslenme | beslenme |

Sağlığı ve Hastalıkları

2000 kalori günlük besin değerleri dayalı kalorivarsayılan numara olsa da , aslında her gün ihtiyaç kalorisayısı, cinsiyet , kilo , boy, yaş ve aktivite düzeyine bağlıdır

2014/8/5
Sizce Günlük Need Kaç Kalori Hesaplama . Harris - Benedict formülü Kilonuzu korumak için her gün ihtiyaç kaloritahmini sayısını belirlemek için kullanılabilir . £ 655 + ( 4,35 x kilo : Daha Fazla Talimatları göster
Hesaplama ihtiyacınız olacak şeyler 1.aşağıdaki denklemi kullanarak bazal metabolizma hızı (BMH ) hesaplayın


) + inç ( 4.7 x boyunuz ) - ( yılda 4.7 x yaş ) Eğer kadın iseniz . BMR belirlemek için ( yılda 6.8 x yaş ) - 66 + ( pound 6.23 x kilo ) + ( inç 12.7 x yükseklik ) : Eğer erkek iseniz ,denklemi kullanın . Sizin BMR vücudun temel fonksiyonlarını korumak için gereken kaç kalori eder.
2

hesaplayın Vücudunuzun aktivite seviyesine göre gerektirir kaç ek kalori . Eğer sedanter veya 1.2 ile çok az aktivite , çoklu BMH meşgul edin. Eğer bir ve üç kez bir hafta arasında hafif hafif aktif veya egzersiz iseniz , 1,375 ile BMR çarpın . Egzersiz orta düzeyde alırsanız , 1.55 ile BMR çarpın . Eğer çok aktif ve altı ya da yedi gün bir hafta egzersiz eğer 1,725 ​​tarafından BMH çarpın . Son derece sert egzersiz ise , atletik bir eğitim programına veya 1,9 BMR çarpın , kürek oluşan bir iş var . Etkinlik faktörü ile BMR çarparaksonuç sizin mevcut ağırlığı korumak için her gün tüketilmesi gerekir .
3

kalorisayısı, toplam 500 çıkart kalorisayısıdır sen Eğer kilo vermeye çalışıyor ise kilonuzu korumak için her gün tüketmek gerekir . 500 kalori bir gün bir açığı 3.500 kalori £ 1 eşdeğer bir hafta , bir açığı eşittir . Daha yavaş bir hızda kilo vermek , günlük kalori ihtiyacının 250 kalori çıkarın .
4

Eğer kilo kazanmak istiyorsanız tahmini günlük kalori alımı için 250 ila 500 kalori ekleyin . Fazladan 500 kalori her gün haftada 1 £ oranında kilo almaya yol açacaktır .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com