| | Sağlığı ve Hastalıkları | diyet Beslenme | beslenme |

Sağlığı ve Hastalıkları

1200 Kalori Diyabetik Sıvı Diyet için Tam Planı

2013/1/26
Diyabet sıkı bir diyet yaklaşımı gerektiren , belirtilerinbaşlamasını önlemek içingün boyunca kan şekeri seviyelerinin düzenlenmesini gerektiren bir durumdur . Kilo kaybı arzu edildiği hallerde , 1.200 kalori sıvı diyet kesinlikle bir tek ekstra kilo düşmesi için yardımcı olabilir . Böyle bir kısıtlı diyet vitamin ve mineralleringerekli düzeyde yemek için zordur Ancak , sıvı diyetler , zaman ya da bir doktor gözetiminde olmadan uzun süre kullanılmamalıdır . Diyabet Sıvı Diyet

ne olursa olsun , bir diyabetik diyet tamamen ya da katı gıdalara dayalı olup olmadığı ,hedefi çok yüksek tırmanma kan şekeri düzeylerini kontrol etmek olduğunu unutmayın . Bu normalde böyle meyve , sebze ve tam tahıllar gibi yavaş sindirilen karbonhidrattüketimi ile gerçekleştirilir iken yanlışlıkla kan şekeri spike önlemek için ayarlamalar yapmak zorunda kalacağız , bu yaklaşım bir sıvı diyet için geçerli değildir .
< sıvı yemekler genellikle daha hızlı aynı zamanda içinde bulunanbesinleri daha hızlı bir orandakan ulaşacak gibi kan şekerinde büyük bir artış anlamına karşılaştırılabilir katı gıda yemek , daha sindirilir çünkü p > Sıvı diyetler de bir sorun teşkil etmektedir. Bir sıvı diyet tüketen ise bu sorunları önlemek için , iki adımlar atması gerekir .

Birincisi ,mide temizlemek için saat sürer yavaş sindirilen protein türü olan kazein ile sıvı diyet yemek hazırlamak . İkinci olarak, makro besinleri birleştirerek insülin salınımını köreltme ,sindirim sürecini yavaşlatmak için hizmet olarak , her bir sıvı yemek ile bazı sağlıklı yağ karıştırmak isteyecektir . Son olarak, birçok sıvı diyetlerakşamları bir katı yemek için izin verir . Meyve , sebze ve yağsız protein (et , kümes hayvanları , deniz ürünleri ya da ) içeren her akşam bir katı gıda yemek yeme , vitamin eksikliği yetersiz beslenmetehdidi savmak için sıvı diyet içine bu fikri dahil .
< Br Bu diyet planı takip ederken > 1200 Kalori Plan

,gün boyunca dört öğün , üç sıvı ve katı birini tüketin .

kahvaltıda , kazein bir kepçe ile karışık bir shake tüketmek yüzde 2 süt ( 130 kalori ) , bir fincan protein ( 120 kalori ) , doğal fıstık ezmesi ( 55 kalori) yarım çorba kaşığı ile harmanlanmış .

öğle yemeği için , ( kazein proteininin bir kepçe ile karışık bir sallamak içmek zeytinyağı ( 60 kalori) 1/2 çorba kaşığı ile harmanlanmış 2 oranında süt ( 130 kalori ) , bir fincan 120 kalori ) . Öğleden sonra , balık yağı ( 50 kalori ) 5 gram ile harmanlanmış 2 oranında süt ( 130 kalori ) bir fincan kazein proteini ( 120 kalori ) bir kepçe ile karışık bir shake tüketmek . Bu sallar kalori ile vücudunuzu aşırı yüklenme veya kan şekeri olarak istenmeyen bir başak neden olmadangün boyunca tam size tutmaya yardımcı olacaktır .

Akşam yemeği için , ızgara tavuk ( 200 kalori ) 3 veya 4 ons bir buçuk ile servis düşünün fincan kahverengi pirinç ( 100 kalori) ve brokoli ( veya nominal kalori içeren diğer herhangi bir yeşil sebze ) büyük bir kase .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com