ozon tedavisidiş hekimine gitmekten korkuyorlar sinir ya da endişeli insanlar için idealdir . Bu matkaplar , dolgu veya anestezikkullanımını gerektirmez . Bu boşluklarda bulunan bakterilerin yüzde 99'unu öldüren ve herhangi bir renk değişikliği beyazlatmak. Bu bir yangın tehlikesi olmadığı ve patlama olmaz vederi veya gözleri ne de zarar saç ya da giysi tahriş olmaz . Ozon aynı zamanda kimyasal bir tat bırakmak veya koku ve kansere neden olmaz olmaz . Safedentistry.com göre
, ozon terapi Londra'daki St Bartholomew Hastanesi veLondra Kraliyet Okulu'nda yapılan klinik testlerde başarılı sonuçlar gösterdi Tıp ve diş Hekimliği .
Tedavi
Çürüklerdiş yüzeyine yapışan plak denilen yapışkan bir madde , üreten bakteriler neden olur. Bu bakteriler yediğimizbesinlerağızda kalan şeker tüketir . Bu şekerler sonra uzun bir süre için yüzey üzerinde kalan isediş minesi eriyecektir zararlı asitlere dönüştürülür. Ozon tedavisi kullanıldığında , bir diş hekimidişlerde çürüme ve bakterileri tanımlamak için bir lazer kullanacak . A silikon kauçuk fincan sonra etkilenen diş üzerineozon yönlendirmek için kullanılır . Bakteri giderildikten sonra,diş hekimi sonratemizlenmiş alana şifa sağlayacak özel bir mineralizasyon ajan koyacaktır . Hasta özel bir diş macunu verildi ve dişlerini yeniden mineralleştirmek yardımcı olmak için evde kullanmak için gargara alınacaktır .
Her tedavi 10-40 saniye sürer vediş yeniden sertleşir , genellikle kadar üç aylık aralıklarla tekrarlanır altı ay toplam . New boşluklar diş ayrılmadan tedavi edilebilir , ancak boşluk çok derin ise, bazı dişozon doğru nüfuz etmesi için kaldırılmalıdır. Doğru bakım evde kullanıldığı takdirde dişlerin yüzde 90 Granta Diş göre , olumlu yanıt verecektir . Tedavi 4-8 hafta içinde çalışma olup olmadığınıdiş hekimi emin bilecek .
-Evde Bakım
ozon tedavi ile başarı sağlamak için , bu evde uygulamaları istihdam :
1 . Düzenli ve etkili fırçalama ve diş zararlı bakteri ve plak serbest tutulur emin olmak için diş ipi .
2. . Şekerli gıdalar ve içecekler tüketiminizi en aza indirmek ve asitli içeceklerinalımını azaltarak .
3. . Uzun vadeli , florürlü diş macunu ve gargara düzenli kullanımı .
4. . Şeker yerine yapay tatlandırıcı olarak xylitol kullanma. Ksilitol bazı sakızların ve ağız gargaraları ve aynı zamanda diyabetik Şekerlemeler bulunabilir .