Alzheimer hastalığınınkesin nedeni bilinmemektedir . Normal yaşlanma süreçleri bir şekildebeyin arıza ile ilgili ne zaman biyolojik olarak , Alzheimer oluşabilir . Genetik nedenlere gelince, bazı ailelerde , Alzheimer 30 gibi genç insanlarda meydana gelir . Genetikçiler henüz kalıtsal Alzheimergizemini untangled değil rağmen, genetik bir faktör söz konusu olduğu açıktır . Yaşam tarzı faktörlerine gelince, zihinsel uyarılma alamadım insanların Alzheimer daha yatkın olduğu tespit edilmiştir .
Fizyolojisi
Bilim adamlarıhastalığı arasında bir ilişki hipotezi var ve üç beyin ile ilgili konular. Normal çalışmasını nöronlar önlemek yumaklar , nörofibrular olabilir gibibeyinde kadar bina Amiloid plaklar Alzheimer neden olabilir . Nörofibriler yumaklar ve diğer faktörler nöronlar arasındaki bağlantı kaybı , aslında atrofibeyin neden olan bir sürecin yol açabilir .
Erken Evre Belirtileri
Erken Alzheimer hastalığının göstergeleri problem çözme becerilerini , günlük görevleri ile zorluk , zaman ve yer konusunda karışıklık , konuşma ya da yazma, kötü karar , gün -gün hayattan çekilmesi ve farkedilir bir değişiklik ile sorunları bozulan , unutkanlık ya da yıkıcı hafıza kaybı, kişilik . Bu belirtilerden bir veya birkaçını yaşıyorsanız 65 yaş üstü insanlar hemen bir doktora başvurmalısınız .
Geç Dönem Belirtileri
Alzheimersonraki aşamalarında,hastalıkbeyin perişan etti ve doku körelmiş gelmiştir. Belirtileriarkadaş veya aile üyeleri tanımak için yetersizlik , bedensel fonksiyonları , sanrılar , paranoya ve iletişim kurmak için yetersizlik kontrol yetersizlik vardır . Bu aşamada , Alzheimer hastaları genellikle onların en temel bakım için başkalarına tamamen bağımlıdır. Ne yazık ki belirtiler birkaç FDA onaylı ilaçlar ile tedavi edilebilir olsa da , Alzheimer hastalığınınilerlemesini yavaşlatmak için kanıtlanmıştır hiçbir tedavi bulunmuyor .
Yanılgılar
hastalık en sık yaşlılık nedeniyle oluşur ibaresi " Alzheimer hastalığı " sık sık belki " eski zamanlayıcı hastalığı " ile karıştırılır . Hastalık aslında çağırarak , ilkhastalığın kesin Alman psikiyatrist Alois Alzheimer, adını "ön - senil demans. "