| | Sağlığı ve Hastalıkları | sağlık Endüstrisi | Sağlık Sigortası |

Sağlığı ve Hastalıkları

1988 Afet Sağlık Yasası

2015/9/8
1988Afet Sağlık Yasasıyaşlılar için tıbbi bakım geliştirmek için bir girişim oldu . Birçok yaşlılar suçladığı bir hareket zaten bu teklifyararları pek çok alan veprogramı fonuna ek vergi ödeyerek kızdıkları , hukuk içine geçtikten sonra 17 ay yürürlükten kaldırılmıştır. Program gelecekteki sağlık mevzuatı tartışmalarınbağlamını kurulmasına yardım etti 23 yıl önce Medicare ve Medicaidyana kamu tarafından finanse edilen sağlık hizmetlerininkapsamındaen önemli artış , veYasasının giriş ve yürürlükten kaldırılması tartışmalarını temsil etti. Amaç ve Bağlam

Kanununbelirtilen amacı ciddi bir hastalık sonucu ciddi mali zorluklarla karşı karşıya yaşlılarınriskini azaltmak oldu . "New York Times " o zamanki Başkan Ronald Reagan Sosyal Güvenlik faydaları kesmek için yaptığı planları nedeniylegörüntüyü ortadan kaldırmak için çalışmakla ,Yasası da siyasi amaçlı olduğunu savundu .
Önlemler

Yasası Medicare alıcılar için üç ana yararları tanıttı . Yeni kurallar sadecehastanede sürekli bir büyüilk 60 gün boyunca ortak ödeme yapmak zorunda kalacak ve sadece 12 aylık dönemde bir kezilgili 560 $ muafiyet ödemek zorunda anlamına geliyordu . Ayrıca hekim bakımı için ortak ödemeler demekyeni kurallar 1370 $ bir yıl ile sınırlı kalmıştır . Son olarak , reçeteli ilaç masrafları doğru ödenenpara alıcılarıaşağıdaki iki yılın her birinde daha da azaltmak için planlananseviyeleri ile , hem ücretlimiktarı vemaliyetlerioranı açısından sınırlı idi .

Finansman

Yasasıönlemleri iki yollardan Medicare alıcılar tarafından tamamen finanse edilecekti . Tüm alıcılar 1993 yılında 10,20 $ 1988 $ 4 yükselen ,program için ek aylık prim ödeyecek . En az $ 15,000 bir geliri olan , 65 yaşından büyük herkes 800 dolara kadar bir kendi vergi faturası artırabilir daha yüksek bir vergi oranı ödeyecek yıl . Yüzde 5, tam 800 $ ödeyecek iken aşırı 65s yaklaşık yüzde 40'ı , bu surtax bazı ödemek için yeterince yüksek gelirler vardı .
Reaksiyonu ve yürürlükten kaldırmak

sonra geniş vergi artışına itiraz yaşlı insanlar tarafından protesto , Kongre üyeleri 1989 yılı Aralık ayındaYasası yürürlükten kaldırmak ikna edildi . eleştirmenler tarafından ortak şikayetiYasasıvergi artışı haklı çıkarmak için yeterli ek bir fayda getirmemiştir oldu . Ancak , Sağlık İşleri için bir anket çok yaşlı insanlarYasası'nınetkilerini anlaşılmamış buldu: . Örneğin, ankete katılanların 10 daha az fazla değil tüm Medicare alıcılar daha yüksek bir vergi oranı ödemek zorunda olacağını fark

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com