| | Sağlığı ve Hastalıkları | sağlık Endüstrisi | Sağlık Sigortası |

Sağlığı ve Hastalıkları

1965 Tıbbi Bakım Yasası

2014/12/8
Temmuz 1965 yılında Başkan Lyndon Johnson Medicare ve Medicaid oluşturarak , kanun haline 1965Sosyal Güvenlik Değişiklik imzaladı. Bu programlar yaşlı ve yoksul Amerikalılar için devlet tarafından sağlanan sağlık sigortası kurulmuştur . 2010 yılında yürürlüğe girensağlık reformu hareket öncesinde hangi benzer tartışma Yıllar mevzuatın bu süpürme parça öncesinde . Tanımı

Sağlık otomatik olarak Sosyal Güvenlik faydaları almak 65 yaş üstü emekli bireyler için devlet - ödenen sigorta kapsama alanı sağlar . Lou Gehrig hastalığı ve son dönem böbrek yetmezliği olan bireylerin hiçbir bekleme süresi olmasına rağmen Sosyal Güvenlik Engellilik Sigorta veya SSDI almış her yaşta engelli işçiler , 24 ay için de , Medicare yararlanır . Medicaid faydaları her yaştan düşük gelirli bireylerin temel devlet - ödenen sigorta kapsama sağlamak .
Tarihçe

devlet tarafından sağlanan sağlık hizmetleri kapsamında geçmekitme Harry ile başladı başarısız 1948 yılında kanun halineUlusal Sağlık Sigortası girişimi girişti Truman , . O'nun çabaları hızla artan yaşlı nüfusa sağlık sigortası sağlamak içinyetersizlik ve isteksizlik yansıtıyordu. 1950 nüfus sayımına göre ,Amerikan nüfusunun yaşlılarsayısının 1950 yılında 1900-12000000 içinde 3 milyona ulaştı . Tüm yaşlılar neredeyse üçte ikisi yıllık gelirlerini az 1.000 $ vardı ve her sekiz yaşlılar sadece bir özel sağlık sigortası yapılmaktadır . 1950 ve 1963 yılları arasında , yaşlılarnüfus Bizim Belgeler göre , yüzde 9'dan fazla sadece üzerinde 8'den yüzdetoplam nüfusa onların oranını artırmak , 12.000.000-17500000 çarpılır . Bununla birlikte , devlet tarafından sağlanan sağlık hizmetlerinin eleştirmenler toplumsallaşmış ilaç olarakönerilen yasa etiketli .
Medicare ve SSDI

SSDI ve Medicare için hak kazanmak için , bireyler gerekir bir yıl veya daha uzun süre devam ederse veya ölümle sonuçlanması beklenen bir tıbbi durumdur özürlülükfederal tanımını karşılamak . Bireysel de Sosyal Güvenlik tazminatı hak etmek için yeterli çalışma kredisi birikmiş olmalı . Iş kredileringerekli sayıdasakatlık meydanaişçininyaşına göre değişir . 62 veya üzeri bir engelli işçinin eş tazminatı hak edebilir ; 16 yaşından küçük bir çocuk ya da özürlü çocuk için herhangi bir yaş bakmakta bir eş de geçerli olabilir . Okula 19 yaş altında 18 veya evlenmemiş altındaki çocukların Evlenmemiş çocuklar ebeveynin tazminatı hak edebilir . Özürlülük 22 yaşından önce oluşmuş ise engelli çocuklar bir ebeveynin tazminatı hak edebilir . Yaşlı bir eski eşiniz 62 veya daha eski kiminevlilik en az 10 yıl sürmüş ise , yeniden evlenmiş değilSosyal Güvenlik İdaresi göre , bir engelli işçi tazminatı hak edebilir vardır Medicare ve Medicaidaynı mevzuat çerçevesinde yürürlüğe girmiştir rağmen Medicaid vs .
Medicare

,iki program birçok açıdan farklıdır. Medicaid gelir tabanlı ; Medicare değildir. Eyalet hükümetleri federal kuralları kullanırken Medicaid yönetmek ise Medicare ,federal hükümet tarafından yönetilmektedir . Medicaid alıcıları genellikle hiçbir ücret için kapsama alırken Medicare alıcıları Semt Hukuk Hizmetleri göre , bazı hizmetler için ortak ödemeler ile birlikte , dayanıklı bakım ekipman dahil Part B hizmetleri için bir prim ödemek zorundadır .


sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com