sıcak su dolu bir plastik küvet doldurun . Su sıcak rahatça durabiliriz gibi olmalıdır .
2.
15 dakika en azetkilenen ayak bekletin. Iliklerineplantar siğil yumuşatır .
3
sudanayağı çıkarın ve hızlaponza taşı ileplantar siğil fırçalayın . Bu ,üst kaldırmak derinin katmanları yumuşatılmış olacaktır . Iyiceayak kurulayın .
Tedavi Yöntemleri her katmanbir sonraki uygulamadan önce kurumasını sağlayan ,
4
Coat şeffaf oje yedi katmanları ilesiğil
. Bir hafta bekleyin,kurutulmuş lehçe soyulabilir . Pürüzsüz kadarsiğil Pomza , parlatıcı ve daha yedi kat uygulayın . Siğil bitene kadar bu işlemi tekrarlayın .
5
kanalı bantsiğil yaklaşık beş katı büyüklüğünde bir parça Gözyaşı . Sıkıcasiğilin üzerineyapışkan tarafı basın . Bir hafta sonra,bandı çıkarın . Pürüzsüz kadarsiğil Pomza ve koli bandı başka bir parça geçerlidir . Siğil bitene kadar bu işlemi tekrarlayın .
6
bir pamuk üzerine elma sirkesi birkaç damla dökün . Siğil üzerine pamuk yerleştirin. Büyük bir yapışkan bandaj ilesiğil için bir pamuk edin. Gitmiş kadar ,siğil her zaman pumicing , haftalıkpamuk topu değiştirin .