Alzheimer hastalığıbeyinde bozukluk türüdür . Bir kişi bu hastalık ile tutulmuş olduğunda ,beyin hücrelerinin yavaş yavaş bozulmuş motor becerileri ve düşünce süreçlerinde sonuçlanan bozulabilir . En yaygın belirtilerden bazıları unutkanlık ve yavaş hareket vardır . Belirtiler sadecefiziksel kapasite olmaz . Bu durumun başka bir belirtisi combativeness olduğunu. Bir kişi Alzheimer hastalığı varsa onu kendi çevresi ile etkileşim için , zor olur . Kişilik de olumsuz etkilenebilir vekişinin şüpheli ve öfkeli olması için artan bir eğilim olabilir .
İlerleme Alzheimer Hastalığı
karakteristik özelliklerinden birisi ilerici olmasıdır . Bu ne demektir giderek şiddetli belirtilerle zamanla kötü olsun eğiliminde olduğunu . Örneğin,hastalık hafif hafıza kaybı ile başlar ve sonra sonundakişi o başkaları ile iletişim kuramıyor olduğu için bozulmaya neden olabilir . Hastalığınilerleyici doğası gerekli erken tedavi kılan budur .
Bitkisel ilaçlar
Bazı bitkiler bubelirti hafifletilmesi söz konusu olduğunda yardımcı olduğu düşünülmektedir combativeness . Böyle bir örnek, sık sık nörolojik sorunları olan kişilere verilir Ginko Biloba vardır . Bunun nedeni, bunun içinde antioksidan ve anti- enflamatuar maddeler bir çok olmasıdır. Bu özellikleri nedeniyle ,beyin hücreleri daha fazla zarar korunmaktadır. Çalkalama eğilimini azaltmak için verilebilir diğer bitkisel ilaçlar Huperzine A ve Vinpocetine açısından zengin olan olanlardır.
Diyet
Gıda da yardımcı olmak için kullanılabilir Alzheimer hastalığına yakalanmış bir kişininmücadeleci bir geleneği hafifletmek . Bu hastalarda antioksidanlar açısından zengin bir diyet sürdürmek önerilmektedir. Antioksidanlar çay ve yaban mersini gibi bazı yiyecek ve içecekler bulunabilir . Antioksidanlar açısından zengin olan gıda tüketen , vücudun Alzheimer hastalığına karşıbeyin koruma yeteneğine sahiptir. Öte yandan , kaçınılması gereken gıda türleri yağ ve kalori yüksek olanlardır . Onlarvücut üzerinde bir baskı nedeniyle yüksek tuz ve işlenmiş gıdalar kaçınılmalıdır . Genellikle, bu tür Vitamin A ve C gibi vitaminler üzerinde yükleme ve tüketilen sağlıksız gıdalarınmiktarını azaltarak sonuçta combativeness karşı yardımcı olacaktır .
Yaşam
sağlıklı bir yaşam sürdürmek olduğunu combativeness etkilerini azaltmak bir yoludur . Bu, sigara ve içki gibi kötü alışkanlıklardan ortadan gerektiği anlamına gelir . Alzheimer olankişi de düzenli egzersiz meşgul olmalıdır . Kirliliğinden kaynaklanan çevresel toksinler önlenebilir bir bölgeye taşınması mücadeleci bir geleneği azaltmak için başka bir yoludur . Gerekli yaşam tarzı değişiklikleri yapıldığında ,vücut daha iyi Alzheimer Hastalığıetkilerini defetmek için donatılmıştır .