|  | Sağlığı ve Hastalıkları >  | Koşullar Tedaviler | Alzheimer
Sağlığı ve Hastalıkları

Alzheimer Belirtileri Erken başlangıçlı

Alzheimer hastalığı hafızayı etkileyen bir beyin hastalığıdır . Alzheimer zaman içinde kötüleşir anlamına gelir , ilerleyici bir hastalıktır . Davranış ve düşünme süreçlerinde değişiklikler dehastalık sürecinin çeşitli aşamalarında kendilerini. Erken başlangıçlı Alzheimerbelirtileri tanıma birçok kişi aktif olarak gelecekteki hizmetlerine katılmaları için yardımcı olur . Erken başlayan Alzheimer

erken başlangıçlı tanımı Alzheimer yaş yaklaşık 65 yaş altındaki bireylerde belirgin halehastalık süreci olarak tanımlanır. Birçok kişi yanlışlıkla Alzheimer " , eski kişinin hastalığı" sadece ama 40'lı ve 50'li yaşlarda bazı kişilerin teşhis edilmiştir inanıyorum . Erken başlangıçlı Alzheimer çok zor bir hekim erken teşhis için yapar , farklı şekillerde farklı insanları etkiler. Belirtiler sadece zaman içinde daha sonraki bir noktada yeniden ortaya çıkar için , sonra kaybolur görünebilir ve . Erken evre veya erken başlangıçlı Alzheimer bireysel bir ilk konsantrasyon ve hafıza zorlukları yaşamaya başlayabilir hanginoktadır .
Erken Belirtileri

bir birey tanıdığızaman sorun belirtileri ,hastalık süreci de sürüyor zaten . Erken belirtilerihastalık sürecininbaşlangıcı anlamına , ancak gözlenen sadeceilk işaretler unutmayın . Böyle işaretleri bir birey ya da sevdikleriniz ile tanınan önce yıl sürebilir . Hastalığınilk belirtileri bir zorluğu, böyle bir çek balans işleri ve arkadaşları veya meslektaşları isimleri hatırlamak gibi temel görevleri konsantre veya hatırlamak olduğunu. Diğer erken belirtiler gibi unutmamızın daha sık bölüm içerir . Ardından
Good Days ve
erken başlangıçlı yaşayan bir kişi Alzheimer iyi günler olabilir


Bad Günleri , kötü günler. Düzensiz bellek genellikle bireysel , en sevdikleri yemek tarififaturaları ödemek için unutmak olur , ya da işler tutulur ya da depolanmaktadır. Yeni bellek bozukluğu gibi sadece bir hikaye anlattı ya da bir şey yapmak için birini istedi unutmak gibi , hemen hemen her zaman mevcuttur . Bu aşamada ek belirtiler de hatırlamada güçlük ortak nesneler için kelimeleri , hem de bir birey nasıl ev almak , o ne olduğunu saklamak unutmak , ve hatta kötü karar yaşayabilirsiniz oryantasyon bozukluğu atakları içerebilir .


Değişiklikler kişilik

Alzheimer aynı zamanda kişilik değişiklikleri , koku gibi duyu kaybı ve düşük koordinasyon , potansiyel olarak zor ayakkabılarını bağlamak için yapım gibi bilişsel olmayan zorluklarla getiriyor Erken başlangıçlı , bulaşıkları yıkamak veya kişinin dişlerinizi fırçalayın . Bu aşamada , bazı bireylerin bu erken başlangıçlı Alzheimer hastası bir kişinin eş veya diğer aile bireyleri bilerek işler daha zor hale onlara karşı komplo , kendisine veya kurma inanıyoruz olabilir sanrısal düşünce gibi düşünce sürecinde endişe verici değişiklikler yaşayabilirsiniz başarısız .
Haberleşme

erken başlangıçlı Alzheimer hastası bir kişi de sevdikleriniz ve aile üyeleri ile iletişim kurmakta zorluk yaşayabilirsiniz . Dil mekaniği acı ve bazen , insanlarınevinde veya iş yerinde bulunan ortak nesnelerinadlarını unutma . Isimleri hatırlamak konuşmaları üzerinde yoğunlaşarak yok gibi , giderek daha zor hale gelir . Onlar ve duygular , duygu ve korkularını iletişim kurmak için kendi yetersizlik etrafındadünyada yaşanankafa karıştırıcı değişikliklerden utandım , çünkü birçok durumda , bu tür belirtiler muzdarip bireyler sosyal etkileşim çekilme ve giderek sessizlik başvurmaktadırlar .


duygusal değişiklikler

erken başlangıçlı Alzheimer hastası bir kişi de bazı duygusal değişikliklere ve diğer aile üyeleri ve arkadaşlar doğru korku , öfke , ya da hayal kırıklığı ifade edebilir . Çoğu durumda, bu yeteneklerini değişikliklerle izolasyonu ve depresyon artan bir anlamda neden olur. Birçok insan kaybı büyük bir duygusu hissediyorum ve kendi içine çekilmeye devam ediyor .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri sağlık
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: [email protected]