| | Sağlığı ve Hastalıkları | diyet Beslenme | beslenme |

Sağlığı ve Hastalıkları

1200 Kalori Diyet Diyabet için

2015/1/12
Diyabettıbbi sağlık web sitesinden Medline Plus, gelen bilgilere göre ,depolama hormon insülin üretiminin bozulduğu ve tepki nedeniyle kan şekeri seviyesini düzenlemeyevücudun yetersizlik ile karakterize bir hastalıktır . Diyabet ile yaşayannormal sınırlarda kan şekeri seviyesini düşük tutmak için kesinlikle düzenlenmiş diyet kalarak anlamına gelir , ve kilo vermek için herhangi bir takip diyabetik beslenme planı, aynı ilkelere uygun olmalıdır . Diyabetik Diyet

nedenle diyabeti kontrol altına tutarak , düzgün insülin düzeylerini yönetmek için bir karbonhidrat - regüle ( ille düşük karbonhidrat ) diyet uygulayın. Medline Plus bilgiye göre,gün boyunca sık sık yiyerek normalize kan şekeri tutmak için gayret göstermelisiniz. Her öğünde karbonhidrat çoğu meyve , sebze ve tam tahıllar gelen ile , karbonhidrat kabacaaynı sayıda içermelidir . Özellikle doymuş ve trans yağlar - Ayrıca, yağ alımını sınırlamak için gayret göstermelisiniz. ( Bu konuda , ya da herhangi bir diyet ) bir diyabetik diyet süre önlemek için besinler şeker , alkol ve meyve, sebze ve tam tahıllar bulunanlar dışındaki karbonhidrat içerir - . Gibi beyaz un ve işlenmiş gıdalar gibi


1.200 kalori Menü Planı

1200 kalori toplam karşılamak içingün boyunca yaklaşık 300 kalori oluşan dört küçük öğün tüketin . Kahvaltı .

Öğle iki fırın - kavrulmuş tavuk göğsü ( yaklaşık sekiz ons oluşabilir taze çilek ( yaklaşık 70 kalori ) bir kase ile birlikte ( 210 kalori ) (bir bardak ) sipariş pişmiş üç yumurta oluşabilir 20 kalori - - ve bir orta boy domates - - bir ıspanak ve domates salatası (iki bardak ıspanak ile birlikte 250 kalori ) . diğer 20 kalori )

Akşam ızgara ringa dört ons ( 180 oluşabilir kalori ) kahverengi pirinç ( 100 kalori) yarım fincan brokoli bir fincan ( 30 kalori ) ile servis edilir.

planı üzerinde bir aperatif için , bir orta boy elma ( 100 kalori ) yemek düşünün badem ( 250 kalori ) 3 /4 fincan için yarım fincan . Bu diyabetik diyetkurallarına uyarak kilo kaybetmeye yardımcı ,gün için 1.200 kalori hedefe yakın alacaktır .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com