| | Sağlığı ve Hastalıkları | diyet Beslenme | Kilo Kaybı |

Sağlığı ve Hastalıkları

1500 Kalori Diyet Nedir

2016/6/3
Bir 1.500 kalori diyet, günde 1.500 kalori veya daha az oluşur herhangi bir diyet. Ağırlık yere2.000 2.500 aralığında düşüyor korumak içingünlük kalori alımı düşünüldüğünde , 1.500 kalori içeren bir diyet genellikle takipçileri hızlı bir şekilde kilo vermenize yardımcı olur . Ancak, bu planlar sağlıklı seçimler oluşmalıdır ve düzenli egzersiz ve içme bol su ile tamamlanmalıdır . Temelleri

daha küçük , daha sık yemek oluşuyorsa günde 1.500 kalori içeren bir diyet en iyisidir. Aynı zamanda sağlıklı karbonhidrat ve protein bol , gerekli vitamin ve mineralleri içeren gıdalar yer almalıdır . Meyve , sebze , balık , tavuk ve yağsız etler , herhangi bir düşük kalorili diyet zımba olmalıdır . Kızarmış ve tava gıdalardan uzak durulmalıdır .
Meyve ve Sebzeler

meyve ve sebze kadar yükleme günde 1,500 ya da daha az kalori alımını tutmak içinen kolay yoludur . Elmalar genellikle en fazla 60 kalori oluşur , cilt dahil. Muz her biri yaklaşık 75 , ve brokoli taze bir parçası 10 gibi az bulunur.Anahtar sadece taze meyve ve sebze yemek ve dondurulmuş veya konserve edilmiş olanlar kaçınmaktır. Onlar istedikleri gibi , bu plan çerçevesinde , diyet gibi birçok meyve ve sebze yiyebilirsiniz ve hala kendilerini açlıktan ya da enerji eksikliği gibi .
Tahıl & Yulaf < hissetmeden1500 hedefi altında kalmak br >

sağlıklı tahıl ve oatmeals fincan başına en fazla 150 kalori içerir . Ama 1500 kalori planı aşağıdaki herkes şeker yüklü hububat önlemek için özen ve bunun yerine düşük kalorili tatlandırıcılar ile onları tepesi gibi Special K ya da Total gibi sağlıklı seçimler , ulaşmak gerekir . Aynı genellikle şeker ile yüklenir anlık yulaf ezmesi , gider . Düz Quaker yulaf çok daha iyi bir seçimdir ve aynı hızla " anlık " pre - aromalı çeşitleri olarak pişirilebilir .
Kümes hayvanları ve balık

A 6 - oz . tavuk göğsü genellikle en fazla 290 fazla kalori içerir . Aynı bir 4 - oz için de geçerlidir. somon hizmet . Yumurta ( yaklaşık 100 kalori her ) ve orkinos ( oz başına yaklaşık 30 kalori . Suda ) bir düşük kalorili diyet , diğer zımba vardır . Fikir kas geliştirme ve yağ yakma zaman bu gıdaların tümü protein , önemli bir bileşeni ile doludur .
A Simple Plan

Herkes kendi kalori alımını tutmak için umut günde 1.500 veya daha az bir çedar peyniri omlet ( az yağlı peynir ile iki yumurta ) , düz buğday ekmeği ve kahvaltı için elma dilim ( 450 kalori toplam) , 75 ( bir kaç saat sonra bir aperatif için bir muz ile takip olabilir kalori ) . Öğle Romaine marul salatası bir orta boy kase oluşabilir , havuç , brokoli , düşük yağlı sos ve ton balığı bir çorba kaşığı ( 350 kalori ) ile tepesinde . Izleyin bir kaç saat sonra 4 oz bir akşam yemeği ardından bir portakal ( 80 kalori ) veya az yağlı yoğurt ( 120 ) porsiyon , ile . somon ( 290 ) ve taze haşlanmış sebzeler ( 100 ) . İşte size başka bir muzseçeneği veren veya açlık sızı sonra grev eğer yoğurt hizmet sadece 1.385 kalori bulunuyor .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com