Daha Talimatları 1
Aşk Koşulsuz
olduğunu
göster
ben. Ben bana meydan okuyor bile , ben her zaman çocuğumu seviyorum biliyorum . Kocamla bir tarihte iken
sonra, o çok bir fincan kahve vardı ve ben " , onlardan biri gitti ' konuşuyorum ve ben " , ayrıklıkları sus olamaz. O biraz yüksek sesle başlamıştı ve nezaketsınırları de geçmiş şişirilmiş vardı . Ona bakıyor ve sessizce ve sıkıca söylediğini hatırlıyorum " Seni seviyorum , ama çok doğru şimdi seni sevmiyorum . " Bu kesinlikle onun dikkatini var !
Biz bütün bu değil hissettim yolu bazen ve özellikle kendimize doğru ? Ben her zaman kendimi seviyorum ve değer seçtiniz . Ben sadece ne olursa olsun ben yaşıyor olabilirsiniz ne duygular , iddia şeydir .
2
gibi başka Matter
kendime dikkat etmezseniz , yaşamak olduğunu sorumluluklarım , ya da iyilikle başkalarının tedavi , oldukça kızgın ve kendimi sinirli olabilir . Bunlar doğal sonuçlarıdır .
Iyi haber olduğunu şimdi anlıyorum ki , vegelgit açmak için bilinçli seçimler yapabilirsiniz .
3
< gibi yetiştirilmesi p> benim mottos biri " Eğer amaç olarak . " Do It sözler , kendime yapmak, özellikleolanları tutmak ilgili olduğunu . Her zaman ben " amaç " ve takip , bütünlük benim duygusu biraz yükselir . Kendim için saygısı bir çentik yukarı gider .
Herkesin amaçları benzersizdir. Benim için , şu anda, benim amaçları şunlardır : 1 ) daily2 dua edin ) Emin ben her gün4 ) 4 Harcama şeyler yazın ) kocamın life3 artırır benim gününsırasında bir şey yapın ) benim daughter3 açık benim zihinsel ve duygusal kapılarını tutmak emin olun saat benim body5 hareket her hafta ) bizim hayvanlar
Aşk bakım emin olun bir verilir . Ben amaç olarak , bunlar bu şeyleri Ama , ben de kendim gibi olsun . Benim için , bu huzur getirir.