| | Sağlığı ve Hastalıkları | sağlık Endüstrisi | sağlık Tesisleri |

Sağlığı ve Hastalıkları

1996 yılında , KongreSağlık Sigortası Taşınabilirlik ve Sorumluluk Yasası veya HIPAA olarak bilinen federal bir hasta gizlilik politikası uyguladı

2013/5/19
BirisiGeçmişte bir Ruh Tesisleri'nde oldu olmadığını öğrenmek için. HIPAA amacı korumak ve güvenli özel sağlık bilgileri ve gizli bilgilerin uygunsuz ifşa vazgeçirmek için etmektir . Bir ruh sağlığı tesisine kabul edildikten sonra eski hasta gizli tutmak isteyebilirsiniz hassas bir konudur . HIPAA kuralları ruh sağlığı tesisleri için geçerli olduğundan, bu bir mahkeme celbi sipariş veyahastanın " bilgileri açıklama " formu üzerinde listelenen yoksa eski bir hasta hakkında bilgi elde etmek mümkün değildir . Talimatlar 1 Geçtiğimiz hastaneye hakkında sözkişiden


. Bazı insanlar kendi deneyimlerini ilgili bilgi vermeye hazırız , ve bunu söylemekten utanç değil , ya da gibi hissediyorum eğer bilmekdiğer kişi yardımcı olacaktır eğer bir akıl sağlık kuruluşunda yapılmış olan itiraf edecektir . Diğerleri özel tür bilgileri gizli tutmak isteyeceksiniz .
2.

kişinin arkadaş ya da aile üyeleri ile öğrenin . Bireye yakın olanlar onlarbireysel bir ruh sağlığı tesisi olmanın herhangi bir bilgiye sahip olmadığını biraz ışık tutmak mümkün olabilir . Arkadaş ya da akraba Eğerbilgi sahibi olmak istemiyorsanız Ancak , onlar sizden bunu kesintisi olacaktır . Sorunuza içinamaç size verilen ne kadar bilgi belirleyecektir . Bireysel okulda şiddet eylemi işlediği çünkü aradığınız Örneğin , arkadaşları veya akrabaları Eğerkişi zihinsel tesis , gerçekten olduğunu bildirerek yardım etmeye istekli olabilir.
< Br > 3 zihinsel sağlık kuruluşunda tıbbi kayıtlar için bir mahkeme kararı elde

. Eğerbireysel öz ya da başkaları için bir tehlike olduğu , ya da söz konusubireysel araştırılması için onun zihinsel sağlık kayıtlarını gerektiren bir suç işlediği takdirde ,mahkemeler , ruh sağlığı kurumlarında ruh sağlığı kayıtlarını mahkemeye inanmak için nedenlerimiz var ve hepsi katılıyor psikiyatristler veya terapistler . Yasaya göre ,ruh sağlığı tesisikayıtlar üzerinden açmak için gereklidir .
4.

hastanın eski bir psikiyatrist ya daruh sağlığı tesisindentıbbi kayıtları isteyin . Eğerhastaya kaliteli bakım sağlamak için bilgi elde etmek için gereken bir doktor varsa bu geçerlidir. Sağlık alanında, bu bakım koordinasyonu olarak bilinir. Size çıkacakbilgi için sırayla , size doktor lisans numarası vermesi ve sizin için çalışmaksağlık kliniği belirlemek ,hastanın yeni doktor olarak kendinizi tanıtmak gerekir .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com