| | Sağlığı ve Hastalıkları | sağlık Endüstrisi | Sağlık Sigortası |

Sağlığı ve Hastalıkları

2009 Amerika'nın Ekonomik Sağlık Yasası

2013/1/22
Kongre tarafından onaylanan ve Mart 2010 yılında kanun haline imzalanan Mevzuat , Amerikan sağlık yeni bir bölüm açılır . Sağlık yasası 23 Mart'ta imzalanan iki parça,Hasta Koruma ve Ekonomik Bakım Yasası , oluşan veSağlık ve Eğitim Uzlaşma Yasası , 30 Mart'ta imzalandı.Ikinci , ya daorijinal hareket değiştirilmiş versiyonu , şimdi denir Ekonomik Bakım Yasası olarak ,arazimevcut kanundur. Obama yönetimine göre ,Yasası birincil odak geri onların sağlık kapsama sorumlu Amerikalı tüketiciler koyuyor . Kapsamlı sağlık değişikliklerintopluEkonomik Bakım Yasası diline göre beş yıllık bir süre içinde dışarı rulo. 2010

Medicare yoluyla reçeteli ilaç kapsama bir boşluğu ulaştı Birçok yaşlılar Haziran 2010 yılında bir 250 $ indirim onay aldı . 23 Eylül 2010 tarihindeyeni yasanın birçok açıdan etkiler girdi . Bir genç erişkin istihdam onun yerinde sigortası yok ise o yaş 26 yıl dönene kadar Örneğin, onun ebeveynin planı kapsamında kalabilir ; Tüm yeni sağlık planları bir muafiyet şarj olmadan önleyici hizmetler tespit kapak gerekir ; sigorta şirketleri artık temel faydaları hakkında ömür boyu miktarlarda dolar empoze yasaktır ; ve yeni kurallar nedeniyle önceden varolan durumu 19yaşın altındaki çocuklar için kapsama reddine izin vermemek . Diğer 2010 girişimler vatandaşlarözel sağlık sigortası sistemini müzakere yardımcı ofisler açmak için hibeödüllendirme dahil ; sağlıklı Amerikalılar tutmak odaklanmak kamu sağlık programları kurulması için 15 $ milyar dolar kaynak ayırdı ; vesağlayıcılara artan ödemelerde rağmen sağlık profesyonelleri tutmak tıbben yeterince topluluklara yardım için fon sağladı.
2011

Etkili 1 Ocak 2011 , yaşlılar kimulaşmak Medicare Bölüm D marka ilaç ile ilgili reçete - kapsama boşlukreçete edilen ilaçların ileride satın yüzde 50 indirim alırsınız. .Ekonomik Bakım Yasası 2020 yılındaboşluğu kapatır Ayrıca 1 Ocak tarihinde , tüm Medicare alıcıları ücretsiz önleyici hizmet alacaksınız ; bireyler ya da küçük şirketlere satarken büyük işveren ve % 80 prim toplarken sigorta şirketleri sağlık hizmetlerinde kalite geliştirme ve tüm prim dolar yüzde 85 civarında harcamak gerekir ; ve daha yakından böyle bir planı olmayanlar için mevcut kapsama benzemeye giderek Medicare Advantage planları duru . 1 Ekim ile , idari finansman geliştirir ve Kongre veMedicare Güven Fonuödeme genişletmeyi amaçlayanbaşkanına öneriler sunarBağımsız Ödeme Danışma Kurulu , için kullanılabilir hale gelir . Ayrıca, 1 Ekim tarihinde ,Topluluk First Choice Opsiyon devletler Medicaid yoluyla ev ve toplum temelli bakım sağlamak için olanak sağlayan , devreye girer .
2012

zaman 1 Ocak 2012 etrafında rulo ,hukuk Sorumlu Bakım Organizasyonlar oluşturmak için hekimler için teşvikler çağırır . Bu gruplar hasta bakımı koordine ve gereksiz hastane yatışları azaltmaya odaklanın . Bu gruplar maliyetlerini azaltmak eğer ilave bir teşvik olarak , onlar kurtarmakpara yüzde tutabilirsiniz . 1 Ekim ile ,kanun sakat yetişkinler için nakit yardımı sağlayan bir gönüllü uzun süreli bakım sigortası programı oluşturur ; fatura ve diğer tıbbi formları standardize değişikliklerin bir dizi elektronik dosyaları tüm tıbbi evrak dönüştürmeişlemi başlar ; ve bakımın kalitesini artırmak hastanelerine mali teşvikler sunmaktadır orijinal Medicare bir değer - Tabanlı Satınalma programı kurar .
2013

1 Ocak 2013 olarak,numara yasa bağlı hiçbir maliyetleri az olan koruyucu bakım hizmetleri sunmak için tercih devlet Medicaid programları için fon sağlar, çünkü koruyucu bakım gören vatandaşlar artmalıdır arasında ; Yeni yasa, federal hükümetin tam Medicaid hastaların bakımındaMedicare ödeme oranlarının yüzde 100 oranında onları geri ödenmesi , birinci basamak hekimlere ödemeleri finanse etmek için izin verir; Böylecemevcut parçalanmış sisteminin iyileştirilmesi , tek bir çatı altında fatura paket doktorlar ve hastaneler teşvik etmek için bir donatılacak programı uygular ; ve ek iki yıl Medicaid için uygun olmayan çocuklar için sigorta kapsamını genişletir . 2014'te
2014

, önceden var olan tıbbi durumlar ya da cinsiyet karşı tüm ayrımcılık ortadan kalkacak Ekonomik Bakım Yasası ile . Bir işveren sigorta teklif etmezse Ocak 1 , çalışanlarBorsası , yeni şeffaf ve rekabetçi sigorta mağazasında satın alabilirsiniz ; sigorta gelemez bireylerin temel bir politika satın almak veya bir ücret ödemeniz gerekir ; Bir çalışanın bir işveren - sunulan planı göze alamaz eğer ,işçi benim ithalat işveren fonları normalde onun sigorta için ödeme ve uygun fiyatlı sigorta satın almak içinBorsası'nda bu tutarı kullanmak için kullanılır ; 133, yoksulluk sınırının yüzde Medicaid için uygun olacağını daha az kazanmak tüm Amerikalılar ; advanceable vergi kredileri uygun sigorta erişimi olan ve 100 veyoksulluk sınırının yüzde 400 arasında bir gelire sahip olmaması orta gelirli ücretliler için ödeme sigorta masrafları yardımcı olmak için kullanılabilir hale gelecektir ; sigorta kapsamı yıllık sınırları ortadan kaldırır ; ve bir çalışanın sağlık sigortası primlerininişveren-ücretli kısmının yüzde 50'ye varan iş vergi kredisi veriyor .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com