| | Sağlığı ve Hastalıkları | sağlık Endüstrisi | Genel Sağlık Endüstrisi |

Sağlığı ve Hastalıkları

1994 yılında ,Dream Foundation ölümcül hasta yetişkin bir son dileğini yerine getirmek için destek vermek üzere kurulmuştur

2016/1/7
Nasıl Ölümcül Hasta Yetişkinler için Düşler Destek . Bu bir terminal durum , kişisel bir rüya gerçekleştirmek için geçerli özel bir yeri ziyaret , ya da çevrelerindeki aile toplamak mümkün olabilir olması hastalarda çocuklar destekleyenMake-A -Wish Foundation benzer bir şekilde çalışır . Bu vakıf kişinin rüyasını gerçekleştirmek için mali yardım sağlıyor . Bu hayırsever bağışları ile finanse edilmektedir. Rüya Vakfı'na destek sunmak için çeşitli yollar vardır .

Muhtemelen ,vakıf desteklemek içinkolay yolu bağış para bağışlamak için . Bu kredi kartı veya PayPal üzerinden online yapılabilir . Vakıf tutarlar rüya alıcılar için ne satın alabilirsiniz ne detaylandırma , kendi web sitesinde bir kılavuz yayınlıyor karşın , hediye herhangi bir miktar olabilir . Onakatkısını ayrıntılı bir onay kartı göndermeseçeneği ile , birinin onuruna veya başka adına bir bağış yapabilirsiniz . Sizin bağışı da vergiden düşülebilir olabilir ve onlar veren düzeni varsa işveren bu maç olabilir . Vakıf kullanılmayan hava kilometreşeklinde bağış kabul eder. Bunlar hastanın dilek gerçekleştirmek için seyahat düzenlemeleri ödemek içinsadaka tarafından kullanılabilir .
Legacy

Bağış , bir finansalşeklindevakıf için destek sağlayabilir sizin bir irade mirası. Sen maaşlar , sigorta politikaları ve emekli aylığı da dahil olmak üzere finansal ürünler , bir diziyararlanıcı olarakvakıf aday olabilir .
A Dream

vakıf en kabul web sitesi belirli kişilerin ve kendi hayallerinin ayrıntıları listeler. Senrüya yerine getirmek ya datüm maliyetini karşılamak için seçmek için gereklimiktar katkıda bulunmak için aday olabilir . Sitehastanın yaşı , tanı , rüya ve konumunu listeler .
Gönüllülük

gibiRüya Vakfı gibi Hayır , her zaman gönüllü hoş geldiniz . Sizvakıfidaresi veya etkinliklerde yardımcı olmak için gönüllü olabilir . Santa Barbara, Californiavakıf merkezinin yakın ulusal ve yerel fırsatlar pozisyonları vardır .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com