Antidepresanlar bozuklukları ve borderline kişilik bozukluğu yeme , klinik depresyon tedavisinde . Antidepresanlar tipleri türleri de trisiklikler denilen , SSRI ( seçici serotonin geri alım inhibitörleri ) , TCA ( trisiklik antidepresanlar ) , ve MAOI ( monoamin oksidaz inhibitörleri . ) Genel yan etkileri azalmış cinsel ilgi , bozulmuş isteği ve performansı , orgazm yetersizlik , baş ağrısı gibi döküntüler , kas ve eklem ağrısı , bulantı ve ishal , kilo kaybı veya kazancı , uyuşukluk ve Eşgüdümü kaybı .
uyarıcılar
Uyarıcı böyle ADD ve narkolepsi gibi bozuklukların tedavi . Ayrıca, iştah bastırılması için kullanılır. Yan etkiler iştah azalır , dozlar arasında ADD veya DEHB oluşumunu ribaund , baş ağrısı , gergin duygu , yiyen küçük öğünler , uyku güçlüğü , kan şekeri değişiklikleri , sinirlilik , artan kan basıncı , tikler , depresyon , anksiyete , psikoz veya takip gastrointestinal üzgün paranoya , nöbetler ya da ani ölüm .
Antipsikotikler
Antipsikotikler psikoz , şizofreni ve bipolar Çılgınlıklar tedavisinde kullanılır . Onların etkileri kilo artışı , uyuşukluk , koordinasyon kaybı , meme büyümesi , ağız kuruluğu, tardif dyskenisia , nöroleptik malign sendrom , diyabet artan risk ve cinsel işlev bozukluğu ile birlikte her iki cinste de laktasyon vardır .
Duygudurum
Duygudurum bipolar ve şizoaffektif bozukluğu olan kullanılır. Onların yan etkileri kas güçsüzlüğü , titreme , uyuşukluk , bilişsel küntleşmesi ve baş ağrısı gibi baş ağrısı titreme , kilo alımı , baş dönmesi , bulantı , sedasyon , hazımsızlık , morarma , saç dökülmesi , tiroid bozukluğu, böbrek hasarı ve böbrek yetmezliği , kalp aritmileri , akne vardır .
Anksiyolitikler veya Depressants
Anksiyolitik ve Depressants anksiyete bozukluklarının tedavisinde . Depresanları hipnotikler , sedatifler ve anestezikler olarak kullanılır. Onların yan etkileri uyku hali, hafıza problemleri , gözbebeklerinin , dengeli ve koordinasyon ve reaksiyon yavaşladı zaman kaybı vardır .