|  | Sağlığı ve Hastalıkları >  | Ruh Sağlığı | Genel Ruhsal Hastalık
Sağlığı ve Hastalıkları

Bir Davranış Engellilik Özellikleri

bir davranış bozukluğu tanısı alan çocukların ebeveynleriterminoloji kafa karıştırıcı bulabilirsiniz . Bir bozukluk bir durumu tanımlamak için kullanılan bir psikolojik bir terimdir. Engellilikbozukluk akademik bir ortamda çalışmasınıçocuğu bozar hangiölçüde tanımlayan yasal bir terimdir . Bir davranış bozukluğu olmayan tüm çocukların devre dışı bırakılır .
Yasal tanım davranışsal durumları engelli ve akademik destek hizmetleri için uygun olduğunu belirlemek
Hukuki tanımı.

Engelliler Eğitim Kanunu,kişiler , duygusal ya da davranışsal bozuklukları olan öğrencilere açıklamak için dönem duygusal rahatsızlık kullanır . Bir öğrenci , engelli çocuklar için özel eğitim hizmetleri için yasal olarak uygun olması için belirli kriterleri sergilemek gerekir . Federal düzenleme olduğunu , zihinsel , duyusal ya da sağlık faktörlerle izah edilemez öğrenmek için bir yetersizlik olarak bir duygusal rahatsızlık tanımlar; akranları ve öğretmenleri ile tatmin edici kişilerarası ilişkiler kurmak ya da sürdürmek için bir yetersizlik; Normal şartlar altında davranış veya duyguların uygunsuz türleri; mutsuzluk ya da depresyon genel bir yaygın ruh hali; davranım bozukluğu olan çocuklarda
veya fiziksel belirtiler ya da kişisel veya okul sorunları ile ilgili korkular geliştirmek için bir eğilim .
Davranış Bozuklukları mağdurları olarak algılanmaktadır .

Davranış bozuklukları saldırganlık , zorbalık , fiziksel mücadele , insan ve hayvanlara fiziksel zulüm , yaralanma , hırsızlık , cinsel saldırganlık , kundaklama , mala zarar verme ve yalan indirebilmek için silah kullanmak ile karakterizedir . Davranış bozukluğu olan çocuklar bazı eyaletlerde özürlülük hizmetler için uygun değildir . Bazı bireyler sosyal uyumsuzluk ile eşanlamlı olarak davranım bozukluğu yorumlamak; diğerleri ayrı , kendine özgü sorunlar olarak görmek . Bu tür şizofreni ve borderline kişilik bozukluğu gibi durumlar başlangıçta bir davranış bozukluğu olarak görünebilir . Profesyoneller iyicedavranım bozukluğugerçek bir hastalıktır ve başka bir durum değil bir belirti olması için çocukları gözlemlemek gerekir.
Sosyal Uyumsuzluk
Sosyal uyumsuz gençler kötü sorumludur
davranış . Bir sosyal uyumsuz çocuk veya ergen

Özellikleri öğretmen istekleri ve yardım reddedilmesi , okula karşı olumsuz tutum , kurallara ve yapıya karşı sosyal bir ortam ve isyan gibi okulun kullanımı direnç içerir . Diğer belirtiler , diğer sosyal uyumsuz çocuklar , cazibesi ve etkisi başkalarına sosyal becerilerin kullanılması , manipülatif ve aldatıcı olduğu , sorunlar için başkalarını suçlamaya ve biraz pişmanlık göstererek , öz-değer abartılı bir anlamda kibirli olması ile dostluklar sürdürmek , kasten atlama okulu bulunmaktadır kasten , başkalarına zarar başkalarına rahat görünen ama provoke eğer aşırı öfke ile reaksiyona ve riskleri alarak . Sosyal uyumsuzluğun bir dışa davranış bozukluğudur . Duygusal rahatsızlık olan sosyal uyumsuzluğun bir özürdür .
Duygusal Bozukluk
Çocuklar ve duygusal rahatsızlık ile tutulmuş gençler endişeli ve çekilirler .

Duygusal rahatsızlık bir içselleştirme davranış bozukluğudur . Duygusal rahatsızlık olan bazı çocuklar da sosyal uyumsuz olabilir. Bir duygusal rahatsızlık muzdarip bir çocuk öğretmen istekleri ve yardım talebinde zorluk nedeniyle duygusal sorunlara okul ve aşırı devamsızlık nedeniyle sosyal endişeye ve kaygı ile uyum için bir yetersizlik gösterebilir . O arkadaş ve arkadaşlık korumak için mücadele edebilir . Duygu bozuklukları olan çocuklar göz ardı ya da reddedilen , farklı ya da tek veya akranları tarafından alaya olarak algılanabilir . Bunlar genellikle nedeniyle gelişmemiş , sosyal beceriler , öz-değer duygusu var fakir muhtaç ve bağımlı , pişmanlık göstermek , kendilerine ve başkalarına zarar vardır , çok kendini kritik ve risk alarak ve kararlar önlemek için sosyal ortamlarda etkisizdir.


sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri sağlık
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır