Alkol anti- depressants.This daha depresif hissediyorum yapma ,anti- depresanlar da çalışmıyor neden bazı türlü engelleyici etkileri olabilir . Alkol ayrıca bir yatıştırıcı olarak kabul edilir. Bumerkezi sinir sistemini yavaşlatır . Hemen sonra nedeniylebeyin üzerinde alkolün etkisi büyük olasılıkla içme veya Bazı insanlar daha depresif hissediyorum . Bu kombinasyon yoğun depresyona neden olabilir . Bu olası bir komplikasyonu intihar düşünceleri ve eylemleri olduğunu.
Anti- depresan Yan Etkileri
Bazı yan etkiler, özellikle uyku hali , baş dönmesi Artan ve reaksiyon süreleri büyük ölçüde olabilir yavaşladı anti- depresanlar alkol ile bir araya getirildiğinde artmıştır. May 1975 " Klinik Farmakoloji ve Tedavi " de yayınlanan bir çalışmada , anti - depresanlar alkol ile karışık olduğu, katılımcılar belli psikomotor becerileri reaksiyonları ile yavaşlamasına reaksiyon sürelerini ve yanlışlık deneyimli bulundu . Anti-depresanlar ya da kendileri tarafından alkol iki sinerjistiktir düşündüren, bu etkiye neden olmamıştır. Alkol , günlük tüketilen iseetkisi artar .
İnme
Alkol bazı anti - depresanlar , özellikle monoamin oksidaz inhibitörleri iken , tehlikeli bir neden olabilir kan basıncı yüksek artış. Yüksek kan basıncı hemorajik inme sonucu , yırtmak içinbeyindeki bir kan damarı neden olabilir . Eğer içmek önemli ölçüde inme riskini artırabilir böylece yüksek kan basıncı olan kişilergenel nüfusa göre daha inme yaşamaya 4-6 kat daha fazladır .
Zehirlilik
çoğu anti- depresanlar bir toksik yan etkileri vardır. Dozaj genellikle toksisitesini önlemek için ayarlanır. Alkol , karaciğer tarafından metabolize edilir. Karaciğeralkol ve hem de anti-depresanlar toksinleri işlemek mümkün olduğu için bu yüksek toksisite ile sonuçlanabilir. Bu, venlafaksin , mianserin , moklobemid ve mirtazapin gibi anti - depresanlar , daha yeni sınıfların özellikle doğrudur . Toksisite Bu tür ölümcül olabilir. 1995-2002 alkol kaynaklı ilaç toksisitesi atfedilebilecek 284 ölümdergisinin Kasım 2005 sayısında yayınlanan bir postmortem toksikoloji analizine göre , vardı "Yasal Tıp Dergisi . "