, çalışanlar , kurşun, silika ve asbest gibi tehlikeli maddelerin maruz olabilir . Sağlık ve güvenlik yönetmelikleri tehlikeli ortamlarda çalışmak çalışanlar için , yüz maskeleri ve solunum cihazları gibi koruyucu ekipmankullanımını gerektirir.
Yapısal Sorunları
Yapısal bütünlüğü olan işçi güvenliği önemli bir faktördür . Bu kazalar, bina hasar veya çökmesiriskini düşürür ve düşer . Eksik fayans, yırtık halı ve harap merdivenler de yapısal bütünlüğü ile ilgili potansiyel tehlikeler vardır .
Elektrik Sorunları
Arızalı elektrik ekipmanları, yırtılmış veya yıpranmış kabloları ve tahrif fişler bir işyerinde güvenlik sorunlarını oluşturmaktadır . Çalışanların onların gün bir çoğunluğu harcamak, çünkü Ergonomik Dostu Mobilya
Rahat mobilya Bu koşullar elektrik çarpmasına neden ve ayrıca elektrik yangına neden olabilir .
Eksikliği , önemli o . Kötü tasarlanmış ve üretilmiştir mobilya kas-iskelet sistemi bozuklukları , sırt ağrısı ve vücut ağrısına neden olabilir .
Allerjenler, toz ve toksinler taşıyan
Kalıntılı Hava
Hava sağlığı için zararlı olduğunu çalışanları. İkinci el sigara dumanına da bir tehlike faktörü oluşturmaktadır. Eğer onlar Heights adlı
Falls yüksekliklerde görevleri yerine
İşçi düşme ve hayatı tehdit eden yaralanmariskiyle düzgün ölçülü ve desteklenmez .
Göz yaralanmaları
Keskin nesneler Olasılık , uçan parçacıklar ve toz tüm göz sorunlarına katkıda ve yaralanmalara neden olabilir . Çalışanların bu tür ortamlarda her zaman uygun koruyucu gözlük takmalıdır . Enfeksiyonlar
İletim
sağlık ortamlarında
İşçi enfeksiyon kapma riski yüksek çalıştırırsanız hijyenik koşullar korunmaz. Enfeksiyonlar dokunma, enfekte malzemelerin .
İşitme Kaybı
gürültü düzeylerini yüksek yeteneği işitme için zararlı olabilir , öksürme ve hapşırma yoluyla yayılabilir . Sürekli yüksek sesle araç veya makine kullanma işçi işitme koruma giymelidir .
Stres tüm işçilerin stres düzeyleri artan katkıda
Çalışma süreleri , sıkı politikalar ve rekabet .
Isı İnme
İşçi ısıya aşırı derecede maruz sağlık sorunlarına daha duyarlı . Yaz aylarında açık hava çalışmaları da bu soruna neden olabilir . İtfaiyeciler rutin olarak bu tehlikeye maruz kalırlar. Gibi kanalizasyon , drenaj veya tank gibi
Boğulma
Kapalı alanlarda çalışanlar için tehlikeli olabilir . En sık karşılaşılan sorunlar oksijen eksikliği ve toksik kimyasallar veya gazlara maruz kalmaolasılığını içerir .