| | Sağlığı ve Hastalıkları | diyet Beslenme | diyet hapları |

Sağlığı ve Hastalıkları

2008 yılı itibariyle , Amerikalıların yüzde 34 daha yaşlı 20 kilolu idi , Hastalık Kontrol ve ÖnlemeMerkezlerine göre

2015/6/13
? Güvenli Lipo B12 enjeksiyonları ile Kilo kaybetmek için . Birçok kişi onların kilo kaybı çabalarında yardımcı olmak için diyet takviyeleri açın . Lipo B - 12 enjeksiyonlar kilo yararlı bir araç olarak bazı diyet klinikleri tarafından teşvik edilmektedir . Kimlik

Lipo B- 12 enjeksiyonları vitamin B-12 bir bileşimidir ve üç amino asitli bir karışım olarak anılacaktır " lipotropics . " Bu kompozit kilo ile bireylere yardımcı olmak için bazı kilo kaybı klinikler tarafından reçete edilir . Bir kas içi enjeksiyonla uygulanır .
BöyleCilt Bakımı Bilim Enstitüsü veKentsel Çözümler Medspa olarak Lipo B - 12 çekim , reçete Güvenlik Sorunları

Klinikler ve Lazer Merkezleri , devlet güvenli olmaları ve diğer ilaçlar ile karışmaz . Sohoba Medical Group'a göre , orada kilo kaybı için Lipo B - 12 enjeksiyonkullanımıyla ilgili hiçbir güvenlik sorunları olan istemci profesyonel lisanslı bir sağlık - bakımgözetiminde olması şartıyla . Mayo Clinic beslenme uzmanı Katherine Zeratsky göre, B - 12 çekim zararlı olduğuna dair hiçbir kanıt yoktur . Onlar işe dair hiçbir kanıt da var , o ekler .
Hususlar

Ağustos 2010 itibariyle , Lipo B - 12 enjeksiyonlarGıda tarafından onaylanmış değildir ve kilo kaybı için ilaç Dairesi . Herhangi bir yeni bir diyet ya da egzersiz programı denemeden önce , bir sağlık kuruluşu tavsiye isteyin .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com