| | Sağlığı ve Hastalıkları | diyet Beslenme | Kilo Kaybı |

Sağlığı ve Hastalıkları

1500 Kalori Diyet Fikirler

2013/5/24
1500 kalorili diyet takip yaparken , başarınınanahtarı kilo kaybı hedeflere ulaşırken tok hissetmek için yeterli yemek böylece , düşük kalorili besleyici gıdalar yemektir . Vaktinden diyet planlama , yolda kalmak yardımcı tam yemek yemek vegün boyunca atıştırmalıklar için birkaç yüz kalori ayıracağı . Kahvaltı

Kahvaltı,gün boyunca yardımcı olmak için dolgu yapılmalıdır . Şekerli çörekler dışarı ederken , kahvaltı iyi bir başlangıç ​​için gün kapalı olsun ve size enerji vermek için, büyük yemek biri olmalıdır .

Iyi bir kahvaltı bir örnek 1 /2 bardak eski moda yulaf ezmesi protein ve lezzet eklemek için , 1 su bardağı su ve karışık protein tozu 1 kepçe ile ,mikrodalga fırında pişmiş . Protein toz içindeki kalori değişebilir ise yulaf ezmesi, 150 kalori içerir. Bu örnekte kullanılanprotein tozu 80 kalori Hepsipeynir altı suyu protein tozu çikolata vardır. Bu kahvaltı son derece dolduruyor veev dışında çalışırken sadece 230 kalori .
Öğle

Öğle zordur . Fast food,en yaygın seçenek , bir diyet olanlar için harika bir seçim değildir Birçok kişi , öğle vakti yemek keyfini çıkarın. Iyi seçimler yapma olsa , büyük bir fark yaratacak . Izgara tavuk ile McDonald's'ın prim salata biri dışında hepsisosu olmadan 320 kalori içerir . Daha az kalori , 220 içerenSezar salatası , vermezse . Bunlar diyet olsun ya da olmasın , herkes için büyük öğle seçimlerdirtek .

Birçok fast- food restoranları salata sunuyoruz , çünkü bir salata yemek için biraz zaman alır , sen yoksun hissetmezsiniz. Tek sorunsalata sosu ile , yani kendi getirmek . Birçok salata sosları iyi bir 2 - yemek kaşığı başına 100 kalori içerebilir . hizmet . Bu 1.500 kalori diyet çok fazla kalori maliyeti. 2 - yemek kaşığı başına 30 kalori veya daha az içeren düşük kalorili pansuman seçin . boyutu. Bu 350 kalori öğle getiriyor .
Akşam

yemeğe gelince , tam kalırken, düşük kalori tutmak için sebze bol miktarda içerir . Gibi kemiksiz , derisiz tavuk göğsü , hindi ( zemin ve göğüsler hem de) ve kırkılıp tümgörünür yağ ile sığır eti yağsız , yağsız etler , yağ kalori büyük miktarda eklemeden , sağlıklı bir diyet için yeterli protein sağlayacaktır . Küçük pişmiş tatlı patates ya da kahverengi pirinç 1/2 su bardağı beyaz patates , beyaz pirinç veya makarna daha fazla besin değeri sunmak ve doldurma olabilir .

Bir örnek akşam 6 - oz olacaktır . 240 kalori , 42 kalori , 1 fincan buharda pişmiş brokoli ve 118 kalori 1 küçük pişmiş tatlı patates de tavuk göğsü ızgara . Bu örnek akşam yemeği 400 kalori için dışarı çıkar.
Kalori Artı

Bu örnek diyet kullanarak üç tam yemek kaloritoplam miktarı 980 kalori . Yanigün boyunca atıştırmalıklar arasında bölmek içindieter için 520 kalori bırakır . Dieters sadece bir veya iki yüksek kalorili atıştırmalıklar tüketen önlemek ve bunun yerine açlığı önlemek için bunları yaymak gerekir .

Düşük kalorili atıştırmalıklar birkaç örnek , bir elma ( 80 kalori ) , dil peyniri ( 70 kalori olacaktır ) , bir aromalı pirinç kek ( 50 kalori ) , ya da 1 bardak hava attı patlamış mısır (30 kalori ) . Bir kişi , sağlıklı beslenmegün boyunca gıda dolum noktası yaptığında, o yoksun duygu gelenDieter önlemek ve tutmaya yardımcı olmak için böyle çikolata ya da şeker gibi küçük günah kullanılabilir kalori fazlalık miktarı , sol olacak onu motive .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com