| | Sağlığı ve Hastalıkları | Koşullar Tedaviler | uyuşturucu bağımlılığı |

Sağlığı ve Hastalıkları

1984 yılındaAmerikan Hemşireler Derneği kamuyahemşirelik sektöründe madde kötüye kabul

2016/7/4
NasılHemşirelik Alanında Madde Bağımlılığı ile Deal . Mayo Clinic göre , 12yaş üstü 19,5 milyon kişiAmerika Birleşik Devletleri'nde yasadışı uyuşturucu kullanmak . Istatistikler farklılık olsa da, herhangi bir zamanda sağlık profesyonellerinin yaklaşık yüzde 10 madde kötüye suçlu olduğu tahmin edilmektedir . Hemşireler arasında madde bağımlılığı hasta , hasar işveren güvenirliğine zarar ve tabii ,hemşireler kendilerine zararpotansiyeline sahiptir . Talimatlar 1 erken tespitini teşvik


. Hemşire istihdam sağlık kurumları kaynaklarını belirlemek ve kendi tesislerinde madde kötüye tespit etmek ve önlemek için programlar kurmak için proaktif bir yaklaşım gerekir . Bu komiteler , eğitim programlarının geliştirilmesi çalışanların bozulmuş davranış ve belirtileri tanımlamak ve gerektiğinde müdahale için takip iş prosedürlerini kurmak için aylık karşılamak gerekir.
2

ilaç kullanım sıkı kontrolü sağlayın . Prosedürler güvenli ve tüm narkotik ilaçlarındağıtılmasını izlemek ve oluşabilecek herhangi bir tutarsızlık araştırmak için geliştirilmelidir . Narkotik dağıtım departmanlarının yöneticileri periyodik bölümü , vardiya ve şüpheli desenleri belirlemeye yardımcı bireysel çalışan tarafından narkotik dağılımını takip edilmelidir .
3

madde bağımlılığı riski altında olanlar için destek grupları kullanılabilir yapın . Çok stresli Hemşireler , anksiyete ve depresyon gibi duygusal bozuklukları olan finansal sorunları var ya da tüm ilaçların kötüyepotansiyeline sahip travma yaşadım . Sağlık örgütleri bu koşulları hafifletmek için hemşirelere danışmanlık , yaşam becerileri ve egzersiz programları sunarak uyuşturucu önleyebilirsiniz . Hemşireler uyuşturucu uyarı işaretleri aramak için eğitilmiş ve akranları arasında belirtilerini tespit edebilir beri akran destek grupları , özellikle etkilidir .
4

uyuşturucu konusundaki yasal haklarının hemşire bilgilendirin . 1990Amerikalılar Engelliler Yasasıişyerinde özürlülere karşı ayrımcılığı yasaklamaktadır . Bağımlı bir hemşire artık aktifuyuşturucu kullanıp kullanmadığını , uyuşturucu ve alkol bağımlılığı bir sakatlık olarak kabul edilebilir. Bu tedavi ancak diğer engelli insanlara benzer makul konaklama ile işini korumak içinbağımlısı hemşire sağlar .
5

disiplin ya da madde bağımlıları için alternatif -to - disiplin oluşturulması. Bu tedavi programlarının yanı sıra yasal işlem içerebilir . Hemşirelik araştırmacı Todd Monroe , Ph.D. , ve Heidi Kenaga , Ph.D. , Vanderbilt Üniversitesi , alternatif -to - disiplin programları hemşire bağımlılıktan kurtarmak yardımcı oldu ve daha çabuk hukuki eylemler kullanıldığı zaman daha işgücü onları döndü bulundu . Ilaçların kötüye hemşireler işten derhal kaldırılır olarak alınması yasal girişimleri çok daha uzun sürebilir ise alternatif -to - disiplin programları, hastalar için daha güvenli .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com