.
Ağrı ve Rahatsızlık < karıncalanma hatta bu rakama iğnelenme ,başparmak deneyim Sinir hasarından kaynaklanan uyuşma belli bir miktar acı Çoğu kişi hasarönemi kişiden kişiye değişir br >
rağmen , büyük olasılıklaetkilenen başparmak ağrı veya rahatsızlık bazı düzeyde muzdarip olacak . Başparmak sabit veya taşınır veavuçetli kısmına yayılan olabilir Bu ağrı , akut ya da doğada da kronik olabilir tezahür edebilir .
Zayıflık ve Duyarlılık
hareketinden sorumlu olanlar sinirleri etkiler motor sinir hasarı , acı zaman, başparmak daha az gücü ve bazı artan hassasiyeti yaşayabilirsiniz .
seğirmesi ve spazmları
Motor sinir hasarı da başparmakkasları kasılan hatta spazm başlar neden olabilir . Bu kalıcı bir durum gelmek ve gitmek ya da olabilir.
Felç
motor sinir hasarı şiddetli durumlarda,başparmak felç veya azaltılmış aralığı içinde karşılaşabileceği hareket .