| | Sağlığı ve Hastalıkları | Kamu Sağlığı Güvenliği | iş Güvenliği |

Sağlığı ve Hastalıkları

1998 ANSI B30.5 Nitelikleri

2016/7/29
Amerikan Ulusal Standartlar Enstitüsü ( ANSI )Amerika Birleşik Devletleri'nde endüstriler için düzenlemelere çeşitli akreditasyon sağlayan bir organizasyondur . Mesleki Güvenlik ve Sağlık İdaresi1998 ANSI B30.5 Elemeleri kurallar tarafından belirlenenstandartları karşılamak için vinç operatörleri gerektirir . Varlıkları lisans ve vinç için diğer sertifikalar temin eden ve bir kişinin nitelikleri belirlerken operatörler bu standartları kullanan maçuna . Vinç Çeşitleri

ANSI B30.5 Nitelikleri kafes ve teleskopik bomlu türleri dahil olmak üzere maçunalar ve mobil vinçler , çalışmasını kapsamaktadır . Vinç ve yüzer maçunalar dahil , yüzer birimleri eklem olarak bilinen patlama kamyon , aynı zamanda bu niteliklerin altında yer almaktadır . Buna ek olarak , portal , portal , ayağı , yükü , kule , monoray ya da altında asılı vinç operatörleri ANSI B30.5 'e göre kalifiye olmalıdır.
Test Koşulları
< p > Operatörler yazılı veya sözlü sınav ve okumak, yazmak ve anlamak içinyeteneğini göstermek gerekir ya geçmesi gerekmektedir . Temel aritmetik beceriler gereklidir . Öğrenciler, bir vinç operatörü ve buarmador sinyal kişi ve asansör süpervizör olarak destek personelininsorumluluklarını anlamak gerekir . Operatörler de vinç iletişim ve sinyal prosedürlerin bilgi göstermek zorundadır . Muayene ve bakım işlemleri de dahil olmak üzerevinç operatörü kılavuzda , bir anlayış kabul edilmelidir . Dahası, bir operatör , bazı vinç yapılandırmaları tanımlamak bir yükün boyutunu hesaplamak ve bir yük grafikkullanımı ilemakinenin kapasitesini şekil ve kabul yeteneğini kanıtlamak zorundadır . Bu sınav aynı zamanda kurmak , montaj , demontaj ve terhis gibi vinç prosedürleri kapsamalıdır . Güç hatları ve onun acil durum kontrol yeteneği bir vincin güvenli bir mesafeye ilişkin standartların bir operatörün anlayışı da muayene edilmelidir . Öğrenciler fiziksel ,makineyi dengelemekpatlama işletmek , yükseltmek veyük hattı düşürmek , eklemek ve bir yükü taşımak vevinç incelemek için kendi yeteneğini göstermek gerekir .
Fiziksel Becerileri

Kalifiye operatörlerigücü , el becerisi , çeviklik , koordinasyon ve ekipmanları çalıştırmak için gerekli yeterli bir reaksiyon zaman sahip tanıyan bir doktor geçerli sertifika sunmalıdır . Bir gözü bir operatörün vizyonu azbaşka en az 20/50 ile 20/30 'den ölçülür . Düzeltici lensler kabul edilebilir . Öğrenciler bir vizyon normal alanını , normal derinlik algısı ve renkleri tespityeteneğine sahip olmalıdır . Yeterli işitme bir işitme cihazı kullanılmadan gereklidir. Operatörler baş dönmesi veya diğer benzer özelliklere deneyim olmayacaktır . Operatör veya başkaları için tehlike yaratabilecek herhangi bir fiziksel ızdırap veya duygusal istikrarsızlıktesti dışlanmasına neden olur .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com