| | Sağlığı ve Hastalıkları | Kamu Sağlığı Güvenliği | Güvenli sürüş |

Sağlığı ve Hastalıkları

1988 yılında , bir manuel şanzıman için vites kontrol patentini aldı

2016/4/26
El Let Paraplegics bir manuel şanzıman kullanımı o kontrol eder. Kendi ayakları kullanımı olmayanlarsol elledebriyaj ve gaz pedalına hem de çalışabilir , böylece bu cihaz, bir debriyaj pedalı ve hızlandırıcı ile donatılmıştır . Cihazkavramasını bırakan tarafından boşta hızlandırmak için , yanı sıra rölantide yavaşlamak için bir araç sunmaktadır . Bazı sürücüler felçli bir sportif otomobil için manuel şanzıman çalışmasına hatta otomobil yarışıheyecanını yaşamaya tercih . El kontrolleri için çeşitli tasarımlar bugünün piyasada mevcuttur . Galbreath Hareketlilik

Galbreath Mobility New Castle , Pennsylvania merkezli . Şirket, standart iletim adapte el debriyaj ve fren kontrolünü üretmektedir . Kontrol debriyaj ve fren işlevleri gerçekleştirir fakat aynı zamandakorna ve selektör denetimleri içeren değil sadece . Fren veya debriyaj ,sürücü kolu ileri iter . Sürücügaz pedalına kontrol etmek için sağ bacağı kullanır . Şirket ayrıcasol eliyle işletilen bir vites kontrolü sağlar .
Aile Village civarındaki

Family Village şirket Binghamton , New York yer almaktadır . Şirket, bir sol vites kolu ile birlikteDrivematic denilen bir el kumandası üretmektedir . Family Village güvenilir ve güvenli hem de bir tasarım sağlar . Gerimanuel debriyajDrivematic sisteminden geçmek için,sürücü basitgösterge paneli üzerinde bir anahtar çevirir vesistem çözülür . Family Village Drivematic ayrıca alt ekstremite tam kullanımı var ama bir el kontrolükolaylık yaşamak isteyen insanlar tarafından zevk olduğunu belirtiyor .
Faydalı
< Tasarımları p> Faydalı Minden , Nevada merkezli bir şirkettir Tasarımlar . Onun el kontrolü için , Faydalı Tasarımdireksiyona monte edilmiş bir motosiklet gaz kullanan benzersiz bir tasarım yarattı . Sürücüdebriyaj meşgul ve saat yönünün tersinehızlandırıcı meşgulkelebeği saat yönünde döner . Sürücüsağ eli ile kaydırır. Sürücü tipik bir ayak pedalı gibi sorunsuz olarak bu el kumanda ilemanuel şanzıman çalışabilir .
Mobility Ürünler

Mobilite Ürünleri ve Tasarım Winamac , Indiana yer almaktadır . Şirketin El Kontrol Model 3501 fren ve debriyajınçalışmasını sağlar . Alüminyum alaşımından yapılmış bu cihaz ,direksiyon kolonu verdiği vearacın çalışması ile müdahale olmadan hem pedalları kontrol eder. Cihaz aynı zamandakorna ve selektör anahtarını çalışır . Sol el ile çalıştırılan bir vites değiştiren de Mobility Products edinilebilir .
Kliktronic , Ltd

Kliktronic şirket Suffolk , İngiltere'de merkezi. Kliktronic motosiklet motorları ile motosiklet veya otomobil için çalışan bir elektrik değiştiren üretir. Bu, bir motosikletindireksiyonuna altında ya monte edilebilir ve bir otomobil içindedireksiyona bağlı bir düğme cihazdır .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com