| | Sağlığı ve Hastalıkları | Alıntılar sokması | Yatak Bug Bites |

Sağlığı ve Hastalıkları

1990'lardan bu yana ,evde yatak hatalarınyaygınlığı giderek artmıştır

2013/9/20
Nasıl Bed Bugs Başlarken tutun . Pestisit DDTevden bu zararlıları ortadan kaldırmak için kullanılan gibi yatak hata enfestasyonlar ,1940 ve 1950'li yıllarda önemli ölçüde durdurdu . Ama DDTyasağı yana , yatak hata popülasyonları arttığını söyledi ve Kuzey Amerika , Avrupa ve Avustralya'da parçaları karmaşası ( o kolay onları gizlemek için yapar ) çekiliyor yerel infestations.While yatak hataların önemli bir artış görmeye bile temiz ve en organize eve bu can sıkıcı zararlıları ile enfekte olabilir . Yatak hata kurtulmak için zor olabilir , ama neyse ki, ev güvende tutmak için alabileceğiniz önleyici eylemler vardır . Talimatlar 1 yatak böcek belirtileri uyku niyetinde herhangi bir şilte Giriş


. İşaretlerböcek kendilerini , kan lekeleri , döküm derileri (sonraki bir aşamada büyüyen zamanhatalar geride bırakmak boş kabukları olan ) , dışkı ve yumurta içerir . Çarşaf ve yatak çıkarın veyatak dikişler boyunca kontrol edin. Duvardan uzağayatak çekin ve emin görünür hiçbir hata olmadığından emin olmak için ,kumaş ile bir el feneri tutarakkutu yaylar kontrol edin. Arkasında vebaşlık etrafında kontrol edin .
2.

özellikle minder veya döşemeli mobilya --- evinize getirmek niyetinde herhangi kullanılan mobilya edin . Bu öğeler iyice yatak hataların belirtileri için muayene edilmelidir . Böcek ve bunların yumurtaları ölecek böylece kullanılan minder en az 9 ay boyunca plastik bir kapak kaplı olmalıdır .
3

seyahat eve döndükten sonra , hemen iyice giysi ve bagaj yıkayın ve . Giyim sıcak suda yıkandı ve sıcak ayarı kurutulmalıdır. Böyle ipek ve yün gibi hassas kumaşlardır , 24 saat süre ile dondurucu içinde yerleştirilebilir. Valizler yatak böcek ya da yumurta belirtileri kontrol edilmelidir , sert bir fırça ile temiz temizlendi ve sonra iyice vakumlu .
4

yatak hataların aylık yatağını kontrol edin . Haftada bir kez sıcak su , yatak yıkayın . Çarşaf , yatak örtüsü ve battaniye sıkışmış veyerden tutulmalıdır . Yatak odası yığılmayı serbest tutulmalı , veyatağın yanında çekmece dışarı temizlenmeli ve yatak hataların belirtileri için periyodik olarak kontrol edilmelidir .

sağlık Endüstrisi Ruh Sağlığı Kamu Sağlığı Güvenliği ameliyatlar İşlemleri
Telif hakkı © Sağlığı ve Hastalıkları https://turk.globalbizfin.com Tüm hakları saklıdır
Bize ulaşın: web@globalbizfin.com